-->

Koukussa Pinnailuun

Feb 18, 2014

Kuulin Pinterestistä joskus puolisentoista vuotta sitten ja kävin silloin sivustolla ohimennen kurkkaamassa, mutten tuolloin vielä onnistunut koukuttumaan touhuun. Nyt on jo toinen ääni kellossa ja Pinnailen inspistauluilleni Pinterestissä milloin mitäkin kaunista; upeita asuja tyylimaailman kuningattarilta, laukku- ja kenkähaaveita, inspiskynsiä, masuasuja ja vaikka mitä muuta.

Pinterest on ihan kertakaikkisen addiktoiva paikka ja siellä saa välillä kulutettua aikaansa ehkä liiankin kanssa, eräs ihana ystäväni tässä juuri kiittelikin minua omasta orastavasta Pinnailu-addiktiostaan, anteeksi S, ymmärrän sua ihan täysin, hihi!
Tekstin lomassa otteita omilta Pinterest-boardeiltani, joita olen käynyt täydentelemässä aina kivan kuvan sattuessa kohdalle tai kun olen etsiskellyt jotain tiettyä asiaa internetin syövereistä. Onko Pinterest teille kaikille jo tuttu ja onko teidän joukossanne laillani siihen koukkuun jääneitä? Mun Pinterest-tili löytyy tämän linkin takaa, josko jotakuta kiinnostaa käydä kurkkimassa siellä. Ja hei, kurkkaisin itse myös mielelläni teidän lukijoiden Pinterest-tilejä, jos jätätte linkkejä kommenttiboksiin!

2 comments:

  1. Mä yritin kerran käyttää Pinterestiä, mutta en osannutkaan :D Se tuntui jotenkin niin vaikealta. Ehkä mun pitäisi ottaa uus yritys. Jumpe noita upeita kynsiäkin!!! En niin nähnyt niitä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on huippuhelppoa ja siihen todella jää koukkuun! :D Arvaa vaan miks mulla on satamiljoonaa lakkaa, kattelet hetken noita kuvia, niin siinä alkaa päässä raksuttaa idea jos toinenkin... ;)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)