-->

Neonvärejä kevääksi

Feb 8, 2014

Vielä vuosi sitten tuhahtelin neonväreille pukeutumisessa, mutta nyt olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä niillekin, tosin en ehkä vieläkään vaatteissa. Asusteet ovatkin sitten ihan toinen juttu, ja erityisesti neonvärinen nahka himottaa eri sävyissä.

Olen saanut jo pienen pakkomielteen isosta sitruunankeltaisesta arkinahkalaukusta, mutta kun täydellistä ei tunnu millään löytyvän alle tuhannen euron, olen jo hieman luovuttanut sen suhteen - ehkäpä löydän omani sitten kesäaleista hyvillä halvennusprosenteilla varustettuna. Sen sijaan olen kuikuillut varovasti jonkun pienemmän nahkalaukun tai kenkien perään, ja olen jo mahdollisesti jotain pirtsakkaa löytänytkin.

kuva :: kuva :: kuva


Kuvasta löytyvät sähäkät asusteet ovat järjestyksessä Marc by Marc Jacobsilta, Jeffrey Campbellilta ja Rebecca Minkoffilta. Olen aivan hulluna Campbellin Lita-kenkiin, ja ne näyttävät neonvärisinä vielä perusvärejäkin herkummilta, tosin huolisin ne itselleni oikeastaan missä kuosissa vaan. Marcin Classic Q Natasha on muuten halvennuksessa Shopbopilla paraikaa, jos karkkipinkki houkuttelee, klik klik!

Mitä mieltä te olette neon-väreistä, piristysruiskeita vai kammotuksia?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Minä en oikein ole vielä osannut ajatella neon värejä omassa pukeutumissani. Toisaalta joskus näkee kokonaisuuksia, joihin ne sopivat kovin hyvin, joten tiedän että ihmiset osaavat yhdistää niitä ihan kivastikin. Se taito vielä itseltäni uupuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Munkin mieleen neonit hiipivät vähitellen ja pienissä erin. En edelleenkään missään nimessä laittaisi päälle vaikka neonvihreää paitaa! :D

   Delete
 2. Kyllä, neonväreille. Tykkääntykkään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä ihmettä sä täällä teet?! Nyt äkkiä sinne rannalle nauttimaan elämästä ja drinkki käpälään. :D

   Ja joo, onhan nuo ihan vinkeitä, pienissä erin kun muistaa niitä ylleen ripotella. ;)

   Delete
 3. No äh! Menin heti vinkistä Shopbopin sivuille ja kuinkas ollakaan, ei siltä enää noita löytynyt. Olisin niin ostanut tuon Marcin kotiin. Upea väri, upea laukku! Möh! Ja neonvärit, voi KYLLÄ! :D

  ReplyDelete
 4. No voi hitsi, joku muukin on sitten ihastunut tohon pinkkiin laukkuun! :/ Harmi, että meni ohi suun...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)