-->

hiekkatekstuurilakkoja punaisen sävyissä

Mar 7, 2014

Parit viime aikaiset lakkakuvat ovat jääneet lataamatta tänne, joten korjataan asia nyt. Tällä kertaa vuorossa on "hiekkapinta"-lakkoja parissa eri sävyssä, joihin kumpaankin olen ihan ihastunut! Tilasin molemmat Perfect-sarjan (nevöhöörd...) lakat eBaysta taannoin, hintaa niillä taisi olla viitisen euroa kappaleelta.

Toinen lakka oli sävyltään puuterisen vaaleanpunainen ja täysin matta, toinen puolestaan kirkuvan neonoranssinpunainen, jossa oli mukana vielä vähän pienenpientä hopeista glitteriä. Jälkimmäinen oli mun silmään ihan erityisen makea, se näyttäisi varmasti vielä hienommalta ruskettunutta ihoa vasten kesällä. Lakat olivat kestävyydeltään ihan kohtuullista tasoa, sutaisin niihin päälle vielä pikakuivattajan, joka puuroutti hieman hiekkapintaa, mutta etenkin neonpunaisessa lakassa tätä ei juuri huomannut lakkauksen kuivuttua. Hiekkapintaiset lakat ovat edelleen mun mielestä tosi upeita, harmikseni niiden kesto ilman päälakkaa ei kyllä ole oikein mistään kotoisin. 

Saman merkin lakkoja taitaa olla mulla vielä kokeilematta kolme tai neljä kappaletta, alku on ainakin lupaava!

4 comments:

 1. Tuo oranssi lakka näyttää kyllä todella hyvältä! :)

  ReplyDelete
 2. Nonni, kuolat on nyt sitten tässä näppiksillä. Luoja tota oranssia lakkaa!!!! Tahtoo!!!! UPEA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, se on kyllä tosi namiskuukkeli! :D Löydät sen varmana vielä eBaysta kun laitat hakuun Perfect sand nail polish, yritin ettiä sitä suoraa linkkiä mun omista tiedoista, mutta sitä ei enää löytynyt sieltä. :/

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)