-->

HOME AT LAST huuto-netissä!

Mar 5, 2014

Huh, mikä homma! Latasin juuri aikamoisen kasan itselleni ja äidilleni turhaa tavaraa myyntiin Huutiksen puolelle ja päätin huikata kohteista myös täällä blogin puolella, josko teitä kiinnostaa käydä kurkkaamassa mitä myyntiin päätyikään.

Tastä klikkaamalla pääset kohteisiin!
Kollaasissa on osa tavarasta kuvattuna, myyntiin lähti muun muassa joitakin nahkalaukkuja, mm. DKNY:ltä ja Longhampilta, sekä erinäinen kasa siistejä vaatteita ja kenkiä. Jahka kerkeän, päivitän myyntiin vielä ainakin toisen Longchampin nahkalaukun ja jotain muutakin, kun kerkeän vielä päivittämään kaappieni sisältöä pidemmälle. Huippua päivänjatkoa kaikille, kuullaan taas pian!

4 comments:

 1. Käyty huutamassa :)
  Mä niin olisin ostanut kaikki sun kengät, mut jumpe kun ei ollutkaan meikän kokoa :( Ihania juttuja oot pistäny myyntiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että löytyi jotain mieleistä. :) No harmi, mun kengät on joo suurin osa kokoa 40-41, eli olen suuri kavioinen rouva. :D

   Delete
 2. En ole muutamaan vuoteen Huutikseen laittanut mitään. Varmasti muuttunut paljon! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se koko höskä uusittiin joku aika sitten, mutta käyttöliittymä on edelleen aika tahmea... Mutta itse pidän siitä kuitenkin Toria enempi. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)