-->

Hopeinen sydänriipus palloketjussa

Mar 15, 2014

Yritämme miehen kanssa välttää keräämästä neidille hirveätä tavararöykkiötä tänne kotiin nyt vielä, kun hän ei oikein ymmärrä eroa kattilankannen ja kalliin design-lelun välillä. Tein pientä invistä pikkuisen leluvarastolla vuoden lopulla ja sainkin kokoelmaa harvennettua ihan tehokkaasti. Osa leluista säästettiin tietysti uutta tulokasta varten, mutta olen tällä hetkellä paljon tyytyväisempi tavaran määrään.

Tästä pääsemmekin sujuvasti siihen, että kun vauvani täytti vuoden jokunen kuukausi sitten, halusimme miehen kanssa hänelle jäävän kauniin muiston ekoista synttäreistä ja päädyimme hankkimaan neidille lelun sijaan suloisen hopeisen sydänkorun, jonka taakse on tarkoitus käydä kaiverruttamassa ekojen synttäreiden päivämäärä. Etupuolta ei kaiverruteta ollenkaan, josko neitokainen sitten joskus haluaa siihen itse vaikka oman nimensä tai nimikirjaimensa ikuistaa.Koru on neidinkin mielestä aivan ihana, hänen silmänsä oikein säihkyvät kun laitan ketjun hänen kaulaansa. On se kyllä ihan mielettömän liikuttavaa, miten tuosta vauvelista on ihan huomaamatta kasvanut hurmaava pikkuneiti! Toinen suuri kiinnostuksen kohde korujen lisäksi ovat kynsilakat, joita hän aina tarkastelee mun kynsiltä ja toteaa sitten hymähtäen ja omia kynsiään katsellen, että häneltä tuntuu nyt jotain puuttuvan. 

Tilasin sydänkorun ystäväni Hannan kautta, ja blogissaan Hanna muistaakseni lupaili näitä olevan saatavilla nyt ainakin Huuto.netin kautta. Ketjusta oli saatavilla lasten pituuden lisäksi aikuisillekin paria eri pituutta ja harkitsenkin edelleen ostavani sydämen tai pari myös itselleni kaulaan killumaan, niin kauniita nuo ovat!

8 comments:

 1. Todella kaunis!!! <3


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Ihana lahja ja muisto <3 voi kun ei pojalle saa tollaista ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä! <3 No hitsi, se on kyllä totta. :D Tytöille on niin helppo ostaa just koruja, pojille on sitten onneksi muuta ihanaa olemassa. :)

   Delete
 3. Kaunis lahja, sellainen jolle on aivan varmasti käyttöä vielä monta vuotta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli juuri ideana, että lahjasta riittäisi iloa tulevillekin vuosille, harva lelu kun on sellainen. :)

   Delete
 4. No on kyllä todella kaunis koru. Menee varmasti vuosia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää oli kyllä ihan nappiostos meidänkin mielestä, ja neiti tykkää itsekin kuin hullu puurosta. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)