-->

KappAhl Vintage Stories

Mar 4, 2014

Viime keskiviikkona suuntasimme neidin kanssa kärryt kohti Helsingin keskustaa ja Café Ekbergin yläkertaa, missä oli esitteillä KappAhlin tämän kevään Vintage Stories -mallisto. Samaan syssyyn oltiin laitettu näytteille myös alusvaatepuolen häämallisto sekä Hampton Rebublicin lasten mallisto, joka lanseerataan myymälöihin sattumoisin huomenna, 5. maaliskuuta.


Esillä olevat Vintage Stories-malliston vaatteet olivat tuttuun tapaan hempeitä sävyiltään ja rekeillä vallitsikin mukavan harmoninen ja romanttinen tunnelma, mikä sopii jotenkin niin passelisti kevääseen, ei ihmekään että pastellivärit tulevat uudestaan ja uudestaan kauppoihin joka kevät! Bonuksena paikalla oli myös esillä kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita - en tätä ennen edes tiennyt KappAhlin valmistavan noin 20 prosenttia vaatteistaan kierrätysmateriaaleista. Fiksua ja tiedostavaa!
Mulla oli maailman ihastuttavin avec mukanani. 


Omaa silmääni miellyttivät ehkä eniten kesäiset raitakuosit ja nuo kuvissakin vilahtavat espadrillokset, tosin kaapistani löytyy jo yksi sinivalkoraidallinen pari, sekä muutama muukin olkipohjainen popopari, joten mun ei siis tarvitse ryysiä Kappikselle ensimmäisten joukossa, kun kevään ja kesän uutuudet saapuvat liikkeisiin. Vintage Stories -mallisto on kaupoissa viikolla 19, siihen asti fiilistellään kevättä ja kesää muilla keinoin.

6 comments:

 1. Ihanan houkuttelevan näköinen tuo rekki täynnä valkoista ja farkkua!! AAah... <3

  Miksei kaupassa ole noin nätisti vaatteet esillä..heh.. :D


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkäsin kanssa siitä! :D Itsekin rättikaupassa työskennelleenä tiedän, että vaatteet järkätään nätisti lattiasuunnitelman mukaisesti rekeille tietyn kaavan mukaan, jossa jokainen rätti on omassa kohdassaan... Ne on ne pikkuputiikit sitten jotka ihastuttavat tuollaisella boheemimmalla tunnelmallaan! ;)

   Delete
 2. Kauniita kuvia, hempeitä nättejä sävyjä. en tiedä osaisinko lopulta edes käyttää noita, mutta veikkaan vilkaisevani kuitenkin sen läpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkäsin eniten pitsijutuista ko. mallistossa, hempeät kukkakuviot ei ehkä ole ihan mun ominta aluetta myöskään... :)

   Delete
 3. Kiva mallisto, varsinkin nuo rekin valkoiset paidat.. Täytyy kyllä suunnistaa Kappahliin kun mallisto tulee myyntiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taitaa olla valkoinen pitsi kovassa huudossa aina kevään ja kesän korvilla, kun niin moni on sitä jo täälläkin fiilistellyt! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)