-->

linnunmunakynnet

Mar 2, 2014

Kuulostaako otsikko kenties vähän oudolta? Ehkä, mutta osuu kyllä kuin nyrkki silmään, kun kurkkaatte tuon kuvan mun viimeisimmistä kynsistä. Näihin ei paljon taiteiluja vaadittu, mutta lopputulos on kuitenkin musta mielettömän kiva! Alla pari kerrosta haaleansinistä Kone Helsingin creme-lakkaa ja päällä yksi kerros mustavalkoista hilesörsseliä ja kas, linnunmunakynnet olivat valmiit.
Kovasti olen näihin ihastunut, mutta onnistuin pikakuivattajasta huolimatta saamaan kynsien pinnan rutulle kiskoessani päälle tiukkoja pillipöksyjä eilen illalla. Ei kuulkaa paljon naurattanut, kun ohjelmassa oli vielä lähtö tyttöjeniltaa viettämään erään ihastuttavan rouvan luo. Toisaalta, sainpa siitä taas oivan tekosyyn poistaa lakat ensitilassa ja sutia taas jotain uutta tilalle.

Viikonloppu hujahti ohi ihan varkain ja ohjelmaa riitti, suoritettu on muun muassa minun ja miehen vauvavapaat illat, kirppisreissu, ystäväpiirin brunssi ja vierailu vanhempieni luokse. Huh, väsymys on kyllä sen mukainen. Nyt nappaan lautaselle jotain iltapalaa ja vetäydyn sohvan uumeniin hömppäkirja kädessäni. Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

4 comments:

  1. Kauniit kynnet, hauska päällilakka, voisin minäkin innostua taiteilemaan jos olisi noin valmiissa paketissa :D

    ReplyDelete
  2. Kiitti. Jep, tuolla päälilakalla saa aikaan vaikka mitä! :)

    ReplyDelete
  3. On kyllä ihanat munakynnet :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)