-->

L'Oreal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil

Mar 19, 2014

Huh, mikä otsikko! Olen kärvistellyt muutaman päivän edellisen meikinpuhdistusaineeni jämillä, mutta sain onneksi tänään viimein aikaiseksi hakea Tarjoustalosta uuden putelin kokeiluun. Olen lukenut tästä Lorkun puhdistusöljystä todella monesta blogista ja nimenomaan pelkkää hyvää, joten mun oli napattava se kokeiluun jo ihan senkin vuoksi, etten olen eläessäni testannut öljyjä meikin ja kasvojen puhdistukseen, Lumenen vedenkestävän silmämerkinputsarin lisäksi siis.Tuotteen kuvauksessa sanotaan sen olevan kehitetty erityisesti väsyneen ja samean ihon puhdistukseen, mikä kuulostaakin hyvältä, koska juuri aamulla hakiessaan neitiä hoitoon faijani kysäisi multa yöunieni määrästä, jotka olivat viime yönä varsin mainiot reilut kahdeksan tuntia - näytin kuulemma niin kalpealta... Juu, kiitos vaan. Olen nimittäin näyttänyt ilman meikkiä keskimäärin kymmenen vuotta ikäistäni vanhemmalta siitä asti, kun neiti syntyi, vaikka hän onkin oikein kelpo nukkuja. Faija varmaan huomasi mun ilmeen, koska hän totesi ensimmäisen kommentin perään että kesällä sitten helpottaa. Lienee viitannut kuopuksen lähestyvään syntymään sillä. Epäilen tätä, oman arvioni mukaan näytän vuoden lopulla jo mahdollisesti ainakin viisitoista vuotta ikäistäni vanhemmalta, kalpeine naamoineni ja silmäpusseineni. Olen myös havainnut erään ihanan bonuksen kasvoillani, jonka yhdistän tyttäreni syntymän jälkeiseen aikaan: yläluomeni ovat muuttuneet punerviksi ja kirjaviksi pienistä verisuonista, joka ei tämäkään valitettavasti kaunista ihmistä... Lopetetaan tämä valitusvirsi nyt kuitenkin toteamukseen siitä, että onneksi olen sentään nainen ja omistan aimo kasan meikkejä, joilla puunata naamani esittelykuntoon.

Pääsen siis kokeilemaan puhdistusöljyä heti tänä iltana, ja palaan varmasti kertoilemaan siitä lisääkin tänne, mikäli totean tuotteen mainioksi käytössä. Onko teillä jo kokemusta tästä putsarista tai muiden merkkien puhdistusöljyistä noin yleensä?

8 comments:

 1. Olen aivan höperönä tähän. On ihanan tuntuinen iholla, ihanan tuoksuinen. Kelmeältä näytän aina eli siihen en osaa sanoa raikastuuko nassu. Muuten aivan yhtä ihana tuote kuin Lorealin hiusöljy, joka on maailman paras takkujen selvittäjä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi, ihana kuulla vielä yksi positiivinen arvio lisää tuotteesta, tekisi mieli juosta pesemään naamaa nyt heti! :D

   Delete
 2. Kokemusta ei ole, mutta ehdottomasti odotan arvosteluasi. Kuulosti meinaan sen verran hyvältä tuo tuotelupaus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä odotan kanssa kieli pitkällä että miten tämä pelaa omalla naamalla Öljyn kanssa pelaaminen kuivilla käsillä kuiville kasvoille kuulostaa nimittäin varsin eksoottiselta tavalta pestä meikit pois. :D

   Delete
 3. Höpö höpö et todellakaan näytä 10 vuotta ikäistäsi vanhemmalta päin vastoin!
  Nyt nokka pystyyn ja punaa huuliin kaunis nainen! ;)
  -Pee

  ReplyDelete
  Replies
  1. KIITOS muru, tästä tuli oikeasti tosi hyvä mieli väsyneenä päivänä! <3 <3

   Delete
 4. Okei, nyt ehkä vähän nolottaa, mutta pakko kysyä. Eikös tätä laiteta siis nassuun, jossa on vielä meikki?
  Tän takia mulla ei noita öljyjä ole, kun en osaa käyttää xD Haluisin kyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikäs siinä nyt noloa, jos kysyy kun ei tiedä, hönö? :) Ja oikeassa olet, hierotaan siis kuivin käsin kuiville kasvoille ja pyöritellään iholla jonkin aikaa, jonka jälkeen mä lisään käsiin vähän vettä ja pyörittelen vielä lisää. Sit lopuksi huuhdon vedellä hela hoidon naamalta veks. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)