-->

Medik8 Pretox - neulaton vaihtoehto botoxille?

Mar 23, 2014

Kirjoittelin englantilaisesta kosmetiikkasarjasta Medik8:sta täällä blogissa tammikuun lopulla, jolloin osallistuin monen muun kanssa sarjan lanseeraukseen Haikon kartanossa. Sarja vaikutti mielestäni lupaavalta jo päivän esittelyjen perusteella, joten olin tosi innoissani, kun mulle tarjoutui mahdollisuus testata paria heidän tuotettaan blogin kautta.

Valitsin testiin kaksi Pretox-linjan tuotetta, *Pretox 20:n ja *Pretox Eyeliftin, joista löydät tarkemmat lisätiedot *Medik8:n omilta sivuilta. Molempien tuotteiden perusidea on hidastaa kasvojen vanhenemista ja etenkin ilmeryppyjen syntymistä patentoitujen lihaksia rentouttavien peptidien avulla; Pretoxin luvataan toimivan kuten botuliinitoksiinin - kansankielellä botoxin - eli jähmettävän kasvojen suurien lihasten toimintaa sen verran, että uusia ryppyjä ei pitäisi päästä syntymään ja jo olemassaolevien juonteiden pitäisi käytön myötä muuttua huomaamattomammiksi, koska esimerkiksi otsan suuret ilmelihakset eivät pääse supistumaan ilmehtiessä niin kovasti. Tuotteen lihaksia rentouttavat ainesosat eivät siis ole botuliinitoksiinin kaltaisia hermomyrkkyjä, vaan luonnollisia aminohappoja, joiden tehtävä on yhdessä ihoa kosteuttavan ja kollageenintuotantoa buustaavan hyaluronihapon kanssa nuorentaa ihon yleisilmettä.

Purkkien kyljissä lupailtiin näkyviä tuloksia 30 päivän käytön jälkeen ja päätin nyt kirjoittaa itse kokemuksistani tässä kohtaa, kun olen käyttänyt molempia tuotteita päivittäin vähintään kerran hieman yli kuukauden ajan.

Molempien Pretox-tuotteiden koostumus on geelimäinen, Pretox 20:n vielä aavistuksen tahmaisempi kuin Pretox Eyeliftin, ja siksi suosinkin etenkin tuon Pretox20:n levittämisessä hyvin nopsaa taktiikkaa, ettei se kerkeä jähmettyä kasvoille ennen kuin olen levittänyt sen kunnolla koko haluamalleni alueelle. Eyelift on puolestaan hieman helpompi levittää, mutta sen ehdoton miinus on tuotteen rullautuminen kasvoilta pois, kun sen päälle levittää minkä tahansa muun rasvan tai meikkivoiteen. Tämä tapahtui huolimatta kuivumisajasta levityksen jälkeen - ohjeessa luki muiden tuotteiden levityksen Eyeliftin päälle olevan suositeltavaa viiden minuutin kuivumisajan jälkeen. Itselläni kymmenenkään minuuttia ei auttanut ongelmaan, joten päädyinkin käyttämään Eyeliftiä ainoastaan öisin, jolloin en levittänyt sen päälle enää mitään muuta. Molemmat tuotteet levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle ja ainakin teoriassa muiden rasvojen ja meikinpohjatuotteiden levitys päälle on siis mahdollista tuon mainitun kuivumisajan jälkeen. Pretox20 vaati ehdottomasti pintakuivalle talvi-iholleni päälleen tavallisen kosteusvoiteen, koska sen koostumus on kuivuttuaan hieman jähmeän oloinen, eikä ihoni saanut siitä tarvittavia kosteutustehoja ainakaan näin talvella.

Toinen miinus tulee tuotteiden pumppupulloista; vaikka se onkin tietysti hygieenisin mahdollinen vaihtoehto tuotteen bakteerittoman säilymisen kannalta, niin annostelemisen se tekee hieman vaikeaksi. Käyttöohjeessa kehoitetaan käyttämään tuotetta nimenomaan säästeliäästi, eikä syyttä, hyvin pienellä määrällä tuotetta saa käsiteltyä esimerkiksi koko otsan ja samalla vielä kulmakarvojen väliin jäävän Sibelius-rypynkin. Ongelmaksi tässä muodostuukin se, että yksi pumppaus tuotetta on yhteen käyttökertaan aivan liian suuri määrä, joten pulloa pumpatessa pitää olla t o d e l l a tarkkana, ettei vahingossa struuttaa kämmenelleen liian suurta määrää ja näin tuhlaa kallisarvoista tuotetta. itse onnistuin kerran kiireessä tuuttaamaan kämmenelleni liikaa tuotetta, mutta ratkaisin pulman laittamalla ylimääräisen geelin tyhjään pikku muovipurkkiin, jonka kannen saa tiiviisti kiinni. Jos teet näin, käytä tuo muualle säilötty tuote pois heti kuin mahdollista, koska se ei enää säily samalla tapaa, kun optimoiduissa olosuhteissa omassa pumpussaan.Sitten teitä kiinnostavat tietysti ne tulokset, eikö vain? Mulla on edelleen koneella tallella otsastani otettu ennen-kuva ajalta ennen tuotteiden käytön aloitusta, mutten laitakaan sitä vielä tänne, koska en valitettavasti ole havainnut tuotteiden ainakaan vielä tehneen sen kummempia ihmeitä kasvoilleni. Edellä olevien tuotelinkkien takaa löydät kuitenkin parit ennen ja jälkeen kuvat, mikäli ne kiinnostavat sinua.

Tunnen kyllä Pretox20:a otsalleni levittäessä sen toimivan; otsan suurten lihasten toiminta ikäänkuin jähmettyy hieman ilman että se kuitenkaan tuntuu ollenkaan epämukavalta, joten selkeästi tuote tekee lupaamansa ainakin sillä tasolla. Olenkin päättänyt jatkaa tuotteiden käyttöä uskollisesti, ja mikäli huomaan niiden toimivan ajan saatossa paremmin kasvoillani, raportoin tuloksista ihan varmasti teillekin tänne, sillä kukapa sitä ei nykyään haluaisi häivyttää kasvoiltaan niitä pieniä tai vähän suurempiakin väsymyksen ja vanhenemisen merkkejä ilman ihon alle ruiskutettavia aineita.

Mulla on myös muutama muu sarjan tuote vielä odottamassa kokeilua, joka tapahtuu sitten synnytyksen jälkeen, koska suunnitelmissani on käyttää niitä yhdessä mikroneulaushoidon yhteydessä, ja mikroneulausta ei missään nimessä saa tehdä iholle raskauden aikana.

Näistä kahdesta Pretox-tuotelinjan rasvasta ja muista sarjan tuotteista on lisätietoa saatavilla *MeTreatment Oy:n kautta, ja sarjan suomalaiset jälleenmyyjät löytyvät myös kyseiseltä sivustolta, kohdasta jälleenmyyjät. Suoraa linkkiä jälleenmyyjät-kohtaan ei valitettavasti ole, mutta löydät sen sivun oikeasta yläosasta.

Kiinnostavatko teitä neulattomat tai ylipäänsä ihon vanhenemisen hidastamiseen tähtäävät hoidot? Oletteko kokeillet sarjan tuotteita tai joitain muita tuotteita, joiden tulokset ovat vakuuttaneet teidät? Kuulisin mielelläni kokemuksianne asiasta!

* Postaus sisältää mainoslinkkejä. Postaus on toteutettu yhteistyössä Medik8:n kanssa ja tuotteet on saatu testiin blogin kautta.

4 comments:

 1. mie en jotenki usko näiden pattisalvojen toimivuuteen. en tiedä mikä siinä tekee..pitäs varmaan kokeilla rasvaa vain toiselle puolelle kasvojaan seuraavat kymmenen vuotta ja kattoa onko eroa vai ei :D vanhenemiseen ja ihon laatun kun vaikuttaa niin moni muukin asia kuin rasva..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon itsekin tosi skeptinen näiden voiteiden suhteen, siksi tarkka testaus onkin paikallaan. :) Mutta en mäkään nyt ihan kymmentä vuotta jaksais, kyllä parissa kuukaudessa pitäisi tulokset näkyä! :D Se on totta, mutta jos perusjutut pysyy muuttumattomina ja ainoa uusi muuttuja yhtälössä on rasva, niin kyllä silloin tulokset viittaisivat mun maalaisjärjellä ainakin siihen tököttiin sitten.

   Delete
 2. Moi! Ootko huomannut näiden toimivan kun aloituksesta on jo aikaa jonkun verran? :) kiinnostaisi kokeilla.

  ReplyDelete
 3. Moi! Kuten tuossa yli 1,5 vuotta sitten kirjoitinkin, ennen tekstiä olin testannut näitä n. kk:n verran, enkä valitettavasti siinä ajassa huomannut mitään näkyviä tuloksia, vaikka tuo selkeästi otsan ilmelihaksiin vaikuttikin. Olen kuitenkin kuullut etenkin Pretox 20:stä tosi hyvää palautetta muutamalta tutulta, jotka ovat hieman itseäni vanhempia. Liekö tuossa sitten syy asiaan osittain, että tulokset ovat helpommin nähtävillä, jos ilmejuonteetkin ovat jo selkeämmät?

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)