-->

mokkaloaferit 12,50 - kyllä kiitos!

Mar 29, 2014

Piipahtaessani männä viikolla Henkkiksen meikkiosastoa ratsaamassa, kulkivat askeleeni myös viereiseen Seppälään. Heidän meikkipuoleltaan en ostanut sillä kertaa mitään, mutta silmäni harhailivat aleosaston kenkälaareille, mistä bongasin ilokseni kauniin klassiset mokkaloaferit keväisessä nudensävyssä.
Kokeiltuani kenkien istuvuuden ja kurkattuani hintalappua, olin kirjaimellisesti ihan myyty: loafereille jäi hintaa viidenkympin aleprosentin jälkeen tasan kaksitoista ja viisikymmentä. Kiitos kyllä ja kassan kautta kotiin! Oma kokoni vaihtelee valmistajasta riippuen neljänkympin ja neliykkösen välillä, mutta nyt nappasin mukaani nuo suuremman kokoiset kengät, koska en halua niiden puristavan loppuraskaudesta. Mua pieni väljyys kengissä ei muutenkaan ole koskaan häirinnyt, päinvastoin, ostan mieluummin aina hieman liian suuret, kuin naftit kengät. Erityisen innoissani olin noiden tupsujen hopeisista metalliosista, tällä hetkellä kun kakki asusteiden ja kenkien metalliosat tuntuvat edelleen olevan kultaisia. Onneksi hopean on ennustettu taas palaavan, niin löydän minäkin taas rahoilleni käyttöä, krhm...

Seppälän kengistä mulla ei olekaan ennestään kokemusta, kun välttelen muovipopojen ostoa ja ketjuliikkeiden tarjonnasta harmittavan pieni osa on aitoa nahkaa. Alelaarit muuten pursuivat muitakin aitoja nahkakenkiä, että juoskaa te muutkin ihmeessä apajille! Ovatko Seppälän kengät teille tuttuja ja millaisia kokemuksia teillä niistä mahdollisesti on?

10 comments:

 1. Oi kun ne ovat ihanat! Mulla oli vielä toissa kesänä ikuisuuksia sitten Seppälästä ostetut valloittavat korolliset kesäkengät. Ne kestivät uskomattoman hyvinä ainakin neljä kesää, mieli tekisi kyllä sanoa viisi. Kyllä ne sitten antoivat periksi, mutta aika hyvä kesto keinonahkaisilta olisikohan ollut kolmenkympin kengiltä ainakin minusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että on hyviä kokemuksia ko. puljun kengistä. :) Hyvä kesto tosiaan etenkin keinonahkaisille!

   Delete
 2. onpa kivat kengät! itse kotiutin saman tapaiset Zalando loungen alesta!! Saako tohon hintaan oikeat mokkaiset popot? Jos niin, täytyy mennä äkkiä paikalliseen seppälään. Alehaukka on valmiina ostoksille :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kyllä ihan ovat aitoa mokkaa - aika uskomattomaan hintaan vielä! :D Eikun kirikiri Seppälään. ;)

   Delete
 3. Mikä löytö! Mokkaakin vielä juma :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, oon ihan täpinöissä näistä! Ja mokkaakin vielä, jumpe soikoon. :D

   Delete
 4. Seppälästä olen ostanut useammatkin popot. Mulla kun ei ole yhtiäkään LAATU kenkiä, niin en osaa sanoa mitään niiden kestosta. Mun mielestä kestää hyvin. Vuosiakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sittenhän sulla on ollut hyvälaatuisia kenkiä nimenomaan, jos kestävät vuosi siistinä. :) Kiva kuulla näin hyvää palautetta puljun kengistä, uskaltaa ostaa toistekin!

   Delete
 5. En yleensä osta Seppälästä kenkiä, mutta on mulla sieltä yhet purkkarityyliset balleriinat, jotka on ollut ahkerassa käytössä. :) Kestänyt muistaaksein pari kesää, mutta nyt alkaa hajoamaan.. Pitäis löytää keväälle ja kesälle uusia balleriinoja, kun vime kesänä tuli monet kengät tiensä päähän.. Välillä vain kenkien löytö kaikilla kriteereilläni on haastavaa :D

  -Sonja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää kannattaa kuitenkin etsiäkin perinpohjaisesti, jos vaihtoehtona on huonosti kestävät ja laaduttomat popot. Kyllä jalatkin kiittävät istuvista popoista! :) Ja sullahan säästyy sitten roposet, jos oot kranttu kenkäostoksilla... ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)