-->

Osis Dust it hiuspuuteri - sittenkin nostetta!

Mar 21, 2014

Kirjoittelin taannoin täällä jostain aikoinani kokeiluun saamastani kulttitukkatuotteesta, Osiksen Dust it Mattifying Powderista, joka ei silloin vielä missään nimessä vakuuttanut minua tehoillaan. Täpäkän nosteen sijaan se teki tukastani pannukakkumaisen lättänän ja bonuksena vielä likaisen näköisen. Syystäkin en siis ollut ihan myyty puuterille.

Sain tuohon postaukseen kuitenkin fiksun vinkin kauniilta Jonnalta, joka kehoitti levittämään puuterin hiusjuureen sormien kautta, jotta se ei lähmäisi tukkaa, vaan loisi siihen sen halutun pöyheyden. Muistin hiuspuuterin ja tämän neuvon eilen ollessani lähdössä erääseen blogihäpeninkiin ja päätin antaa tuotteelle vielä yhden mahdollisuuden.

Sirottelin siis puuterin suoraan sormenpäihin, josta hieroin sen kauttaaltaan hiusten tyveen, samalla niitä hieman pöyhien. Ja mitä silmäni näkivätkään: sellaista pöyheyttä ja tuuheutta, jota piti jopa hieman harjalla tasoitella, etten olisi näyttänyt kehdeksankymmenluvulta karanneelta jupilta korkeine pehkoineni. Perun siis pahat puheeni ja myönnän vain olleeni väärässä ensimmäisellä kokeilukerralla, puuterista saa todella paljon irti levittämällä sen hiusten tyveen sormien kautta, pito on napakka ja tuote käynee myös tosi mainiosti vaikka pörheiden lettikampausten pohjalle, tuomaan hiuksiin vähän mattaisempaa tekstuuria.Kuvalliset todisteet ovat kököt peilin kautta otetut, mutta kasvoilta on luettavissa riemu siitä, että tukka on kerrankin kuohkean näköinen, eikä se tavallisesti pääni molemmin puolin viistävä luiru. Bonuksena vilaus eilisen asusta, josta ei tämän parempia kuvia ole. Levoton Paisley-tunika on löytö kirppikseltä ja mun mielestä nuo Peelle omistetut punahuulet sopivat mustavalkoisen kanssa mainiosti!

Kysynpä tätä nyt vielä uudemman kerran teiltäkin, onko tuote teille tuttu ja mitä te pidätte siitä?

6 comments:

 1. Ei ole tuttu, tosin en ole muitakaan puuterimaisia kokeillut. Mutta pitää harkita, josko tämäkin luirutukka saisi jotain volyymia jostain tuotteesta :)

  Hyvää alkavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä näin oikein käytettynä ihan mainio tuote, tosin hyvä kuivashampookin antaa ainakin mun tukalle ihan kivasti nostetta! :) Sinne myös ihanat viikkarit. :)

   Delete
 2. Sulla on ihan täydelliset huulet! Käyttäisin joka päivä huulissa väriä, jos mun huulet näyttäisi tuolta. :D Hiuspuuterit on kyllä ihan huippukeksintö, käytän yleensä kuivashampoo+puuteri komboa omaan lättänätukkaani.

  ReplyDelete
 3. Voi kiitos, Riina. Mä en taas osaa käyttää huulillani oikein muuta kuin kiiltoja, ja sitten satunnaisesti tällasta paloautonpunaista huulipunaa, jos oikein villille päälle satun... :D Pitääkin pistään korvan taa, että hiuspuuteria ja kuivista voi yhdistää, niillä luulisi jo saavan tukan tötterölle! ;)

  ReplyDelete
 4. Hitsi, kyllä tuote on tuttu nimeltä, mutta ei testattuna. Ehkä munkin pitäis. Mulla kun tää tukka menee usein liimana pätä vasten. Pistetään siis korvan taakse. Ja sinä se olen kyllä sellainen upeus♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan kelpo tuote tämä, mutta mun mielestä hyvä kuivashampookin ajaa saman asian, eli älä "turhaan" osta uutta putelia nurkkiin pyörimään, jos sulta löytyy loistava kuivis jo! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)