-->

statement-röykkiö

Mar 31, 2014

Olin parisen viikkoa sitten kaulakoruostoksilla eBayssa ja postilaatikkoon kolahteli tämän seurauksena muutama uusi statement-kaulakoru. Suurin osa koruista oli pienellä fiksillä ihan täysosumia, mutta muutama päätyy myös Huutikseen, koska en ollut huomannut metallin olevan hopeisen sijaan tummempaa, gunmetallin väristä. Kiertoon lähti myös pari kultaisin metalliosin varustettua korua, toinen niistä sai hyvän kodin erään ystävän luota ja toinen on tarkoitus naputella Huutikseen, jahka suinkin ennätän.

Olen varsin innostunut näiden säihkyvien korujen kasaamisesta kaulaan monessa kerroksessa; ilmeestä tulee juhlaan tai miksei ihan arkeenkin takuuvarmasti näyttävä, kun kaulasta löytyy vaikka peruskollaripuseroon yhdistettynä kaksi tai kolme statement-korua. Tässäpä muutamat setit, mitkä heitin kaulaani malliksi.

Näin tänään erästä rakasta ystävää keskustapäivän merkeissä ja päälläni olleeseen, muuten tosi arkiseen asuun yhdistin juurikin pari näistä uusista statementeista ja tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Laittelen asukuvat eetteriin, jahka kerkeän ja kertoilen muutenkin vähän tarkemmin tästä ihanimmasta maanantaista vähään aikaan!

Molemmissa seteissä tuo alimmainen ja siten pisin koru on sama, mutta kaksi päällimmäistä ovat erilaiset - kumpi setti on enemmän teidän mieleen?

8 comments:

 1. Kauniita minusta kumikin ja kertakaikkisen nerokas idea yhdistää niitä keskenään. Ei ole tullut edes mieleen täällä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen ihan pärähtänyt tähän näiden päällekkäin kasaamiseen, kun Pinterest on täynnä niin mainioita idiksiä! :D

   Delete
 2. Vau! Molemmat ovat upeita. Eihän noista nyt voi päättää. Hitsi, mä en ole vielä koskaan ostanut ebaystäkään mitään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. :) Voi sua reppanaa, ootapa vaan kun pääset eBay-ostostelun makuun, se vie kyllä heti koko käden, ainakin mulla. :D ;)

   Delete
 3. Wau, more is more kuten sanotaan. Hyvältä näyttää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, hyvin sanottu :) Joskus asia on todella juuri niin. ;) Kiitos.

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)