-->

aco face cleansing mousse ja skin tonic

Apr 26, 2014

Sain hetki sitten blogin kautta testiin kasvojen putsareita ACO:lta. Testiin pääsivät ACO FACE -sarjan Cleansing mousse ja Skin tonic. Sarja on kehitetty herkkää ihoa silmälläpitäen ja se sisältää mahdollisimman vähän raaka-aineita, lisäksi tuotteisiin valitut raaka-aineet ovat tunnetusti ihoa helliviä. Sarjassa on tuotteita sekä herkälle ja kuivalle iholle että normaalille ja sekaiholle.Vaahtoputsaria halusin testata sen vuoksi että olen aina viehättynyt eniten juuri vaahtoavasta kasvojenpuhdistuksesta; pehmeästi vaahtoavan putsarin pyörittely kasvojen iholla on jotenkin ihanan terapeuttista ja rauhoittavaa. ACOn vaahto lupaa poistaa iholta hellästi lian ja meikin ja jättää ihon pinnan silti kosteutetun tuntuiseksi. Tuote on hajusteeton ja suunnattu normaalille- ja sekaiholle. Putsari täytti naamallani kaikki lupaksensa, tosin ripsiväriä se ei harmikseni poista kokonaan, vaikka käyttämäni ripsari on vesiliukoinen. Siitä siis ainoa miinus, että joudun viimeistelemään meikinpuhdistuksen vielä öljyyn kastetulla vanupuikoilla. Muuten käyttökokemus oli tosi miellyttävä, kasvojen iho todella jää ihanan pehmoiseksi ja kosteutetun tuntuiseksi vaahdon jäljiltä ja yksi pumppaus riittää koko kasvojen ihon läpikäymiseen.

Skin tonic taas lupaa viimeistellä kasvojenpuhdistuksen ja poistaa viimeisetkin lian ja meikin rippeet naamalta, jättämättä ihoa kiristäväksi. Tämän tuote tekeekin ja iho jää tämän duon jäljiltä ihana pehmeäksi ja hyvinhoidetun tuntuiseksi. Kokeiltuani tätä putsarikaksikkoa ensimmäisiä kertoja, tuntui pariin otteeseen jopa siltä, ettei kosteusvoidetta tarvitsisi levittää kasvoille ollenkaan. Kasvovesi on hajusteeton, parabeeniton ja alkoholiton ja se on suunnattu normaalille ja kuivalle iholle.
Voin siis lämpimästi suositella tätä putsariduoa etenkin herkkäihoisille kanssasisarilleni, jotka kaipaavat silti tehoa puhdistustuotteiltaan. Tuoksuttomat tuotteet eivät myöskään haise liian sairaalamaisilta, mikä on joskus ikävä sivuvaikutus tuotteen hajusteettomuudesta.

Mulla on lämpimiä kokemuksia myös parista muusta ACOn tuotteesta, joista tulee varmasti myöhemmin juttua myös tänne blogin puolelle. Oletteko te jo kokeilleet ACOn tuotteita ja onko merkiltä löytynyt joitain suosikkeja?

Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta.

6 comments:

 1. Mun yksi suosikki kasvoputsariseteistä on nimenomaan ACOn sekaiholle suunnatut tuotteet. Sain niillä mustapäät olemattomiin ja finnitilannekin parani huomattavasti. Mutta kokeilija luonne kun olen, niin etsin koko ajan uutta; josko siis olisi joku vielä parempi. Eipä muuten ole montaa löytynyt, joka yltäisi ACOn kanssa samalle tasolle. Tälläkin hetkellä TBSn Tea Tree putsari käytössä...finnitilanne pahempi kuin aikoihin :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieno kuulla noin hyvä käyttökokemus, mulla on nyt loppuraskaudesta iho kivassa kunnossa, mutta ootan jo kauhulla imetyshormonien vaikutusta sen kuntoon... :/ Viimeks oli naama näpyillä. :( Harmi, ettei toi TBS:n tea tree ole sulla toiminut - paluu ACOn tuotteisiin edessä?

   Delete
  2. Tekis kyllä mieli pitkästä aikaa tosiaan palata vanhaan hyväksi todettuun tuotteeseen, mutta pimpulat vieköön, kun kaikkia muitakin olisi niin kiva kokeille ;D

   Delete
  3. Ymmärrän, mä itse vaan unelmoin täydellisten naamatuotteiden löytämisestä omalle iholleni, mutta kun tuo hormonitilanne normalisoituu ehkä siinä parin vuoden päästä vasta (raskaus+imetyshormonit katsos...), niin tässä vielä mennään kaikkea mahdollista testaillen.

   Delete
 2. Hi, I like very much Your blog, I living in Finland too, this is my blog
  http://lifeislikedress.blogspot.fi
  ps. You look amazing best greatings;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, thanks so much for your kind words. :) Have a great Sunday!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)