-->

Biozell tuuheuttava suolasuihke - pitoa kampauksille!

Apr 12, 2014

Sain blogin kautta kokeiluun Biozell Professionalin Volumizing Seawater Sprayn, eli tuttavallisemmin suolasuihkeen, ja päätin tulla huikkaamaan mainiosta tuotetuttavuudesta nyt teillekin, todettuani suihkeen varsin toimivaksi.

Suolasuihkeen funktiona on tuoda hiusten tyveen kohotusta ja tuuheuttaa niitä, sekä parantaa pitoa ja muhkeuttaa tukan rakennetta. Olen itse käyttänyt suihketta etenkin kampausten pohjalle, varsinkin lettikampaukset vaativat sileään tukkaani jonkun karheutta tuovan tuotteen alle, tai vaihtoehtoisesti hyvin likaisen tukan... Suihkeella saa ainakin omaan pehkooni sellaisen mukavan napakan tekstuurin, jota on helppo lähteä muotoilemaan, ja myös tupeeraukset ja muut kampausten pohjalle vaaditut pörrötykset saavat ihan uudenlaista ryhtiä suolasuihkeesta.Bonuksena on tuotteen suloisen karkkinen tuoksu, joka ei ole omaan herkkään nenääni kuitenkaan liian ällömakea, vaan just sellainen mukava, jota on kiva tuoksutella tuulen leyhyttäessä hiuksia nenän eteen. Upea mielikuva, eiks? Tiivistetään siis vielä: tuote on kertakaikkisen loistava hiuksille, jotka kaipaavat ryhtiä ja rakennetta, tai henkilölle, joka nauttii kampausten väkertämisestä ja kaipaa niiden pohjalle lisäpitoa. Suihkeella saa myös edellisen päivän kampauksen herätettyä henkiin suihkimalla sitä tukkaan kauttaaltaan ja muotoilemalla hiukset uudelleen. Itse harjaan vielä hiukset kevyesti läpi, jotta vältytään suihkeen kovettamilta länteiltä tukassa.

Hintakaan ei paljoa kirpaise, suihkeen saa omakseen päälle vitosella. Onko tuote teille jo tuttu?

5 comments:

 1. Mä kyllä kaipaisin kanssa tälle lättätukalle volyymia. Taitaa nuo pitkät jouhet painaa sen verran :D

  Sulle upeus olis haaste: http://my-fantazya.blogspot.fi/2014/04/vastaus-haaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun tukka painaa varmaan KYMMENEN kiloa, sen verran on pituutta ja paksuutta! :D Mut koklaapa tuota ihmeessä, sillä saa hurjan kivan pidon kampauksiin ja sellaista karheutta sileään lettiin. :)

   Kiitti, käyn kurkkimassa ja laitan työn alle! :)

   Delete
 2. Replies
  1. Suosittelen lämpimästi, etenkin kun hintakin on noin kohtuullinen. :)

   Delete
 3. Kiitos vinkistä! Mun on ehdottomasti testattava tätä, kun mun Balmainin suolasuihke loppuu. :)

  Milla / millamainen

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)