-->

New sneakers

Apr 10, 2014

Viiletin eilen vauvapaallani pitkin Espoota ja Helsinkiä, poiketen ensin pitkäksi venähtäneelle kirppiskiekalle Akseliin ja sieltä Marsaanan showroomin kautta vielä keltaisine lenkkareineni Hullareiden hulinaan. Mua vähän nauratti tuo mun tahaton värivalinta kenkien suhteen; vaikka en itse ostanutkaan Stockalta mitään, sovin nätisti yhteen kaikkien muiden hullaantuneiden keltaisten kassien kanssa.

Keskustasta matkani kävi pienen kiepin kautta hakemaan neitiä hoidosta vanhempien luota, missä mies suostui taas ystävällisesti nappaamaan fotot mun asusta, joka oli aika perushuttusta eilen. Jännä miten tuo masu näyttää jo nyt etenkin vaaleassa vaakaraitapaidassa siltä, että se voisi poksahtaa ihan minä päivänä hyvänsä, vaikka h-hetkeen on vielä aikaa. Pallo alkaa nyt olla sitä luokkaa, että se tulee huoneeseen ennen mua ja mä vasta sitten perässä...

takki H&M :: huivi Burberry :: laukku LV :: lenkkarit Nike :: lasit Tom Ford :: housut eBat

koru eBay :: paita H&M MamaJalassa (taas) nuo hyviksi havaitut kavennetut haaremipillit ja ihanat uudet auringonsäteeni, eli Niken lenksut. Laukuksi valikoitui pitkästä aikaa tuo Luikan Neverfull, jota käytän oikeastaan vain silloin, kun olen liikkeellä ilman neitiä. Nimestään poiketen laukku oli tänään ääriään myöten täynnä, kun sulloin siihen kirppisostoksien lisäksi vielä muuta roinaa vanhemmiltani - tein nimittäin ihan mainioita löytöjä neidin kevät- ja kesägarderobiin kirpulta. Ja käsittääkseni en sentään ole ihan noin kalpea mitä tuo ensimmäinen kuva antaisi ymmärtää, pikkaisen päässyt palamaan puhki mun naama siinä, hups.

Mä en osaa vieläkään oikein sanoa että tykkäänkö mä edes tuosta paidasta, välillä se tuntuu päällä oikein kivalta, mutta nyt näitä kuvia katsellessani en ehkä olekaan niin varma sen sopivuudesta mun päälle... Ehkä asiaan vaikuttaa se, että olen ostanut sen jo neidin raskauden aikana, joten olen varmaan jo kerennyt kyllästyä siihen moneen kertaan; raskausaikana käytetyille vaatteille kun tuppaa ainakin mun kohdalla käymään vähän sillä viisiin.

Ainiin, meinasi ihan unohtua, pysykäähän kanavalla tuossa viikonlopun tienoilla, mikäli suinkin ennätän, saan tänne taas pitkästä aikaa keväisen arvonnan pystyyn. Voin paljastaa palkinnoista jo sen verran, että asiaan liittyy kirkkaita värejä, metallinkiiltoa ja aitoa nahkaa... Fiilistellään sillä vaikka tätä ihanaa kevättä ja sitä, että teitä on taas löytänyt tänne lisää - jee!

6 comments:

 1. Hyvältä näyttää! Noi lenkkarit on ihanan pirtsakat. :>

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks veri meni, lenkkarit on kyllä tän asun paras juttu ihan heittämällä! :D

   Delete
 2. Kaunis kokonaisuus tuo on ja minä tykkään paidasta kyllä! Istuu hyvin ja näyttä hyvältä näin mun silmiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, no kiva että joku tykkää! :D Mä oon tainnut katella sitä liian pitkään kahden masun kanssa... ;)

   Delete
 3. Ihana, ihana, ihana! Tosi kiva kokonaisuus. Ja nuo kengät ♥ Tuon laukun voisin kyllä kans pistää pikapostina tulemaan tänne ;) Sä olet kyllä niin tyylikäs! Ja masu♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana, piristit päivääni kommentillasi! :) Pallo on kyllä ihan parasta. <3 Eilen tyypillä oli hullut iltajumpat meneillään ja ihasteltiin miehen kanssa alien-masua, kun tää veivas siellä ihan täysillä! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)