-->

Aviomiespaita ja statement-koru

Apr 16, 2014

Kyllä muuten riittää matskua kameran uumenissa postaukseen jos toiseenkin vain yhden päivän jutuista! Lauantai kun oli siitä erikoinen päivä, että laitoin verkkareiden sijaan päälleni en vain yhtä, vaan kokonaista kaksi siistimpää asukokonaisuutta, joista ilta-asun postasinkin jo täällä aiemmin.

farkut H&M Mama :: paita secondhand :: koru eBay :: laukku Phillip Lim :: huivi Hermès :: kengät Converse :: rannekorut BESO Helsinki
Päiväksi Indiedays Blogger's Inspiration Day:hin halusin päälleni jotain rennompaa ja päädyinkin valitsemaan mustien pillifarkkujen pariksi miesten sinisen kauluspaidan, joka tosin on otsikosta poiketen jonkun toisen naisen aviomiehen vanha, koska oman mieheni paidat eivät mahtuneet kiinni masuni kohdalta... Liian simpsakka mies vai liian möhömahainen vaimo, siinäpä kysymys. Paita löytyi parilla eurolla kirppikseltä, jonne lähdin varta vasten etsimään sopivaa aviomiespaitaa ja tuo sininen väri vei mun sydämen täysin. Kaulaan heitin kirkkaan statementin ja jalkaan Consut, joilla oli mukava tepastella ympäriinsä. Laukkuna jälleen kerran tuo uusin ihastukseni, jonka asustin vielä mummoni vanhalla ikiklassikolla, Hermès-huivilla. Ranteessa oleva kasa on kello poislukien omaa käsialaani. 

Tukkaan tein tuollaisen rusettinutturan, josta ei tullut yhtään niin muhkea ja ihana kuin olisin toivonut - voisin tosiaan joskus treenata näiden kampausten tekemistä ennen niitä tilaisuuksia, kun haluan ne päähäni! Ja kuten ekasta kuvasta näkee, tuo myrskyinen merituuli ei ainakaan auttanut asiaa... Kampaus on tehty tämän tutorialin mukaan, jos suakin kiinnostaa kokeilla vastaavanlaista. Kurkatkaapa muuten myös muut tuon Pinterest-kansioni kampaustutorialit, siellä on idiksiä ja taitavanäppisiä leidejä ollut liikkeellä monin verroin. 
Asukuvista vastasi tällä kertaa Anskunen, jonka kanssa kuvatessa ei voinut olla nauramatta ääneen, ihmekös tuo kun pieruvitsejä sateli tuuliseen säähän molempien suusta... Kyllä on kuulkaa tällä leidillä laadukas huumori, ihan kuten mullakin! Kiitos kaunis vielä kuvista. 

8 comments:

 1. Miten ihana asu tämäkin! Sä olet kyllä niin tyylikäs! Ja kaikki nuo tekemäsi korut. vau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks muru. :) Ei tunnu tällä hetkellä hirveen tyylikkäältä olo ton pallon kanssa... :D

   Delete
 2. Replies
  1. HEEE! Kliseisesti vastaan tähän että ite oot! :D

   Delete
 3. Kaunis kokonaisuus ja ihanan aurinkoinen Sinä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Anskun kanssa oli vaikea olla repeilemättä! :)

   Delete
 4. Lady Gaga-tukka! <3 On kyllä ihana paita. Olisin seuraavaksi kysynyt, että mistä. Olet kyllä sellainen kirppishai!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No toi oli enempi sellanen lässähtänyt Leidi Kakka-tukka.... :D Juu, pidetään kirppishain maineesta kovasti kiinni! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)