-->

glitterillä maustettu smokey eye

Apr 15, 2014

Joku jo jotain kommentoikin meikistäni lauantai-illan asukuviin, joten tässä vielä siitä tarkemmat kuvat. Lähikuvat ovat harmikseni tosi suttuiset; tajusin alkaa räpsimään niitä vasta muutamaa minuuttia ennen ovesta ulos juoksemista, joten näihin on tällä kertaa tyytyminen. Ehkä noista suuremmista kasvokuvista saa sentään jonkin haisun koko lookista?
Joka tapauksessa, sudin siis luomilleni pitkästä aikaa tosi klassisen smokey eye:n, jonka sävyinä käytin luomien sisänurkkiin lämpimiä beesin ja kullan sävyjä, ja ulkonurkat sudin savuisiksi mattamustalla. Koska olin mitä ilmeisimmin tosi rohkealla tuulella, päätin hetken mielijohteesta lisätä meikkiin vielä säihkettäkin, eli kuvaan astui hologrammiheijastava vaalean- ja kullansävyinen irtoglitteri, jota taputtelin hiusgeelin ja vanupuikon avulla vielä luomien vaaleilla sävyillä meikattuihin kohtiin. Ulkonurkkiin vielä palaset ripsinauhaa kiinni ja homma oli valmis! Lopputulos oli aika sähäkkä, muttei kuitenkaan liian räväkkä makuuni, nuorempana olin paljon rohkeampi meikkaaja ja glitteriä löytyi luomiltani bileissä milloin missäkin sävyissä. Nykyään pidän tällaisesta hillitymmästä ilmeestä itselläni paljon enemmän.


Mitä tykkäätte meikistä ja glitterimeikeistä noin yleensä? Meneekö ihan överiksi ja vai onko silloin tällöin ihan paikallaan?

8 comments:

 1. Glitter meikissä, KELPAA! :) Harakka tykkää.
  Mutta siis huuh! Sä oot aivan liian tyrmäävän kaunis. Meikki todella upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, mä kanssa. Nykyään ei vaan enää viitsi heittää niitä vihreitä glittereitä ihan kuitenkaan naamaan, kuten nuorempana... :D

   Delete
 2. Tää oli magee! Kyllä juu glitterit näyttää hyvältä, itse vaan jostain syystä tosi harvoin tulee kimallettua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Ei mullakaan kyllä viimeiseen muutamaan vuoteen oo ollut glitteriä meikissä kun ihan pariin kertaan, vaikka näillä neutraalimman värisillä saakin aikaan ihan jopa aikuismaisenkin lopputuloksen, haha... ;)

   Delete
 3. Meikki on ihana. Glitter on aina kiva, juhlissa etenkin. Arkena en ehkä kimaltaisi, mutta juhlissa sitten voi kimallella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks veri meni. :) En mäkään enää nykyään arkena glitteriä laittaisi, toista oli joskus nuorempana... :D

   Delete
 4. Niin kaunis tähtisilmä! Kyllä sun mies on onnekas, kun on tuollainen nainen kainalossa. ;) puss

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)