-->

Indiedays Bloggers Inspiration Day SS14

Apr 14, 2014

Kuten on tainnut jo tulla selväksi, vietin lauantaita varsin mainioissa puitteissa ja ennen kaikkea ihan loistoseurassa Ravintola Sipulin talvipuutarhassa, minne oli kokoontunut koko joukko bloggaajia fiilistelemään Indiedaysin jo toista kertaa järjestämää Blogger's Inspiration Day:ta. Päivä kului mielenkiintoisiin yhteistyökumppaneihin tutustuessa, kuvia räpsiessä, kanssabloggaajien kanssa seurustellessa ja mun tapauksessa kivennäisvettä juoden.Ansku ja Anna.


Seura oli lähestulkoon sama kuin ensimmäisissäkin hippaloissa, eli päivääni sulostuttivat kerrassaan mahtavat leidit: Anna, Ansku, Dahlia ja Sara. Sipulin talvipuutarha oli mielettömän hyvä tila etenkin bloggaajien tilaisuudelle, koska valoa tulvi pilvisenäkin päivänä sisään joka puolelta ja kuvia oli siten helppo näpsiä. Illan Blog Awardsit järkättiin tällä kertaa Ravintola Tivolissa Fredalla, ja tuntui siltä että ravintolan tilat olivat tämän tyyppiseen tilaisuuteen vähän liian suuret; pimeä yökerho ei oikein pelittänyt juhlapaikkana ja tunnelma tuntui jäävän hieman repaleiseksi. Kannoin mukanani ainoastaan vanhaa pikkupokkaria, enkä jaksanut panostaa illalla enää kuvaamiseen, vaan nautin ystäväni ja kanssabloggaajien seurasta sen aikaa, kun juhlissa viihdyimme. Luovutimme avecini kanssa muistaakseni jo ennen kymmentä musiikin yli huutamisen suhteen ja siirryimme kahdestaan jatkamaan iltaa rauhallisemmissa merkeissä läheiseen hotellin ravintolaan, missä vierähtikin tuntikausia jutellen, kun saimme kerrankin nauttia toistemme seurasta ilman kolmea ympärillä hälisevää lasta.
Päivän ja iltatohinoiden jälkeen olin kyllä ihan poikki, mutta tosi tyytyväinen siitä että jaksoin lähteä mukaan, tällaisia kivoja rientoja ei nimittäin satu kohdalle ihan joka viikko. Ihan hyvä vaan, muuten ei kyllä kisakunto kestäisi! Aikamoista ajanhallintaa ja suunnittelua vaati myös vaatteiden, tukan ja meikin miettiminen ja toteuttaminen kahteen samana päivänä olevaan tilaisuuteen, mutta selvisin hommasta mielestäni ihan kunnialla. Kiitos siitä ja neidin hoitamisesta kuuluukin ehdottomasti kotijoukoille. Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa, seuraavia kemuja odotellessa siis...

4 comments:

  1. Replies
    1. Kuin myös, oli tosi kiva päivä kyllä tälläkin kertaa. :)

      Delete
  2. Vitsit, on teillä varmasti ollut kivaa :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)