-->

kadonneiden munien mysteeri

Apr 18, 2014

Pääsiäinen on täällä ja mulla oli suuret suunnitelmat koristella kotimme ensimmäistä kertaa keväisen värikkäillä pääsiäisjutuilla, mutta kuinkas sitten kävikään? Olen ostellut koristeita aleista viime pääsiäisen jälkeen, jolloin en pikkuvauvan kanssa vielä jaksanut koristeluun panostaa ja jemmannut ne sitten niin hiton hyvään paikkaan, etten löydä niitä pirulaisia enää mistään! Eli sain suureksi pettymyksekseni tyytyä nakuun pajunkissapuskaan värikkäillä munilla koristellun sijaan, höh.

Kissojen lisäksi ainoat löytämäni koristeet olivat Tiimarista hankitut suuret avattavat munat - jollaiset löytyivät omasta lapsuudenkodistanikin - ja varmaankin kymmenisen vuotta sitten kirppikseltä ostamani mustapohjaiset keramiikkamunat, jotka laitoin Pentikin kannellisen lasimaljan pohjalle. Siinä ne sitten ovat, onnettomat pääsiäiskoristeluni tältä vuodelta; että mua harmittaa! Ensi pääsiäiseksi on joko suoritettava koko omaisuutemme käsittävä suuretsintä tai hankittava uudet koristeet, koska esikoinen on jo silloin sen verran vanha, että ymmärtää koristeiden päälle ja haluan laittaa niitä esille jo hänenkin ilokseen.

Muistin juuri myös jemmanneeni munien kanssa samaan koloon suloiset posliiniset puput, joiden sisälle saisi vaikka karkkia piiloon, aijaijai, tuskani vaan syvenee entisestään... Onko ruudun toisella puolen panostettu pääsiäiskoristeluun ollenkaan?

4 comments:

 1. Oi voi, kurja juttu! :( Noin, on meillekin joskus käynyt, kun olin pieni. Oot ollut liian ovela selkeästi! :P

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, että voikin ärsyttää tällainen pikkuasia paljon! :D Joo, vuosi sitten jossain imetyshöyryissä selkeästi jemmannut ne liian tehokkaasti... :O

   Delete
 2. Mä en ole jaksanut panostaa mitenkään. Jotenkin tätä remontoimatonta kotia ei jaksa laittaa mitenkään erityisemmin. Sit on varmasti eri asia kun saa valkoista pintaa. Tässä keltaisissa on meinaan ihan tarpeeks pääsiäistä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän hyvin, laittelet sitten ens pääsiäsenä paikat koreiksi. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)