-->

Keke Rosberg vs Hollywood glamour

Apr 23, 2014

Postaus toteutettu yhteistyssä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa.

Taannoisessa Indiedaysin Inspiration Day-päivätapahtumassa oli mukana hurja määrä mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita, joista yksi itselleni mieluisimmista oli Instrumentarium. Ei siksi että käyttäisin silmälaseja, vaan siksi että olen hulluna ihaniin aurinkolaseihin! Instrumentariumin pisteellä olikin mahdollista kuvauttaa itsensä parien kehysten kanssa ja päätin vähän hassutella kehyksillä ja valita kuvattavaksi kahdet tyyliltään täysin päinvastaiset pokat.

kuva: Indiedays


Siispä päädyin mallaamaan nenälleni suurien, kahdeksankymmentäluvun Keke Rosberg-viboja aiheuttavien pokien lisäksi myös hieman naisellisempia, fiftarityylisiä Hollywood-aurinkolaseja. Tykkäsin molemmista laseista hurjasti, ja huomionarvoista lienee myös ilmeeni muuttuminen Keke-kuvassa miehekkäämmäksi; on tärkeää eläytyä kuvissa valitsemaansa tunnelmaan... krhm.

Paikalla olisi myös ollut Instrumentariumin palvelualtista ja asiantuntevaa henkilökuntaa antamassa tarvittaessa apuaan pokien valinnassa, mutta kun satun olemaan tällainen kaikkitietävä ja maustani tarkka tättärä, valkkasin nuo kokeiluun päätyneet pokat ihan itse tällä kertaa.

Jos olet laillani perso upeille arskoille tai kauniille silmälaseille, kehoitan sinua klikkaamaan itsesi pikapikaa Insrumentariumin ja Indiedaysin kampajasivuille, missä on käynnissä mainio arvonta. Arvontaan osallistuu äänestämällä kaikkien bloggaajien laseista suosikkiaan ja jättämällä sivulle yhteystietonsa. Palkintona on 179 euron arvoinen lahjakortti Instrun silmälasi- ja aurinkolasikehysvalikoimaan. Äänestys on voimassa 26.5.2014 asti. 

Ja ihan puhtaasta mielenkiinnosta kuulisin teidän mielipiteenne näistä mun kokeilemista arskoista; kummat sopivat naamalleni paremmin, Keket vai glamourit - vai ovatko molemmat ihan nounou?

8 comments:

 1. Replies
  1. Kyllä mäkin taidan oikeasti olla sitä mieltä, mutta noi keketkin on oikeesti aika päheät... :D

   Delete
 2. Siis noi Keket ovat vaan parhaat koskaan! Ilme natsaa plehoihin loistokkaasti mutta missä ovat viikset?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keke <3 Viikset puuttuvat kuvasta harmillisesti, mutta kohtahan on vappu, että saas nähdä mitä sitten keksitään! ;)

   Delete
 3. Siis tuosta ilmeestä ja noista suurista laseista tulee mieleen Stig Dogg. :D Vasen on pornoleffojen seksisihteeri. ;) uuujeah

  ReplyDelete
  Replies
  1. HAHA, hiukka putosin sun kommentille! :D Stigi-vertauksesta oon oikeastaan aika otettukin... ;)

   Delete
  2. xD xD Päivän naurut!
   Mulla tulee faija mieleen noista keke laseista. Ehkä hällä on ollut moiset mun ollessa lapsi :D

   Delete
  3. :D :D Kiva että voin olla avuksi! ;) Keket on kyllä aika makeat. :P Mainio muisto siis!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)