-->

mustavalkoista asupohdintaa lauantaille

Apr 7, 2014

Lauantaina on ohjelmassa Indiedays Inspiration Awardsit, joten on taas aika kaivaa juhlatamineet naftaliinista ja suunnata kemustelemaan mainiossa seurassa viehättävän avecini kanssa. Olin mielessäni jo päättänyt laittaa paardeihin päälleni erään Asokselta tilaamani kirkkaanpunaisen mammamekon, mutta saatuani sen vihdoin postista päälleni asti, oli se pikkuisen liian iso ja istui hassusti hartioista. Lyhyestä siis virsi kaunis: mulla ei missään nimessä olisi ollut mukava olo se päälläni, joten suunnitelma vaihtui lennnossa aina toimivaan mustavalkoiseen haaremihousu- ja bleiskakomboon.


Sat nite party

Kollaasi: Polyvore

Haaremihousut, bleiseri ja valkoinen vaimonhakkaajatoppi toimivat näpsäkästi yhdessä uusimmman korkkarilöytöni kanssa; nahkakorkkareiden kärki on ihanan kulmikas ja korko puuta. Polyvoresta en ihan vastaavia löytänyt, ne mun popot ovat nimittäin paljon noita kollasin pökkelöitä makeammat! Kun koko asu on rakennettu mustavalkoisten perusvaatteiden varaan, voi asusteilla leikitellä halutessaan, itse ajattelin sutia kynsilleni jotain kirkasta lakkaa ja mahdollisesti punata huuleni, ellei mieleni sitten tee tummaa smokey eye:ta. Kaulaan ripustan pari hopeista statement-korua ja kainalooni nappaan luultavimmin Tory Burchin nuden clutchin, ellen sitten päätä haluta ottaa kameraa mukaan, jolloin laukkuvalinta onkin mietittävä uudelleen niin, että se vetäisi sisälleen myös sen.

Miltäs asu näyttää teidän silmäänne näin kollaasin muodossa?

12 comments:

 1. Tuo on varmasti toimiva asukokonaisuus! :) Tosin itse en ole ikinä oppinut pitämään haaremihousuja. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, mä luulen kanssa niin, ainakin olo tuntui siinä kotoisalta, mikä on etenkin masun kanssa iso juttu! :D Noi haaremit ei onneksi ole sieltä ihan pahimmasta vaippahousupäästä (hahaa), eli enemmänkin sellaiset löysähköt ja sitten nilkoista tiukat. ;)

   Delete
 2. Uuu sähäkkä! Hei kiva nähdä taas muuten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, aika perus. ;) Juu, eri kivaa nähdä taas pitkästä aikaa! :) Tuutko päivällä kans? Hei laita vaikka faceen sun puh.nro jos muistat! :)

   Delete
  2. Tuun päivällä juu :) Jes, laitan!

   Delete
 3. Minusta varsin kiva kokonaisuus, erittäin toimivan näköinen! Tykkään <3
  Ihana nähdä sinua taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mä itsekin tuossa viihdyin kokeilun perusteella, eli enköhän mä ilmesty paikalle ko. rätteihin verhottuna! :D Ja kuin myös, nää kissanristiäiset on just siitä mukavia, että näkee teitä mainion mukavia ihmisiä jälleen. :)

   Delete
 4. Siis todella mahtava asukokonaisuus. Mä kuolaan eniten kyllä tolle Toryn laukulle... :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Arvaapa mitä, mä tartten nykyään juhlalaukkuja niin säälittävän harvoin, ettei toi ole vielä kertaakaan edes päässyt mun käsipuoleen... :P Ehkä lauantaina sit vihdoin!

   Delete
 5. Oikein hyvältä näyttää! Tuo toimis varmasti loistavasti myös käytännössä. :)

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. Mä tykkäsin tästä kanssa tosi paljon päällä, pallomasukin kurkistaa kivasti tuon bleiskan keskeltä! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)