-->

Ice Watch

Apr 27, 2014

Indiedaysin Inspiration Day:n satoa on vielä tämäkin postaus, pääsin nimittäin ilokseni mukaan Indiedaysin ja Timanttisten kelloaiheiseen yhteistyökampanjaan.

Inspiration Day:n Timanttisten pisteellä oli luonnollisestikin pyörimässä lisäkseni myös muita harakoita, joita kimaltavat korut ja valossa välkehtivät kellotaulut vetivät puoleensa. Läheiset tietänevät että koruja mulla on oman harrastuksenkin kautta kaapit ja nurkat pullollaan, ja kolkytvee lahjaksi vanhemmiltani saamani Omega kulkee ranteessani joka päivä. Mikä sitten kiinnitti huomioni Timanttisten pisteellä? No nämä Ice Watch-kellot tietysti - ei liene mitenkään yllättävää että ihastuin räikeän värisiin silikonirannekkeilla varustettuihin mötiköihin näin kesän jo häämöttäessä edessä, kun olen jo parin kuukauden ajan hehkutellut neonvärejä täällä blogin puolella.

kuvat: Indiedays


Mä valkkasin kuviin räikeän oranssin ICE WATCH Sili Forever Orange-kellon lisäksi valkoisen ICE WATCH Sili Forever White B-kellon, enkä osannut lopulta päättää kumpi oli makeampi. Molemmat sopivat ihanasti sinisävyiseen asuuni juuri tuona päivänä, ja näkisin kelloista ehdottomasti jommankumman tuuraamassa Omegaani ruskettuneessa ranteessani aina silloin tällöin, etenkin huolettomina kesäpäivinä. Räikeän värinen kello on tosi hauska lisä asussa kuin asussa, itse mieltäisin sen samaan kategoriaan lenkkareiden kanssa; joskus on hyvä rikkoa klassisempaa asua jollain sporttisella yksityiskohdalla. Silikonista valmistettu ranneke tuntui myös kädessä superpehmeltä ja huolettomalta, verrattuna tuohon suhteellisen raskaaseen metallikellooni.

Tässä vielä muutama tärppi merkistä itsestään: belgialainen Ice Watch lanseerattiin vuonna 2007 ja tätä nykyä merkin kelloja myydään yli 55 eri maassa. Kellojen viisarit hohtavat pimeässä ja kellot ovat vesitiiviitä 100 metriin asti. Kellojen juju on unisex-malleissa, jonka ansiosta jokainen löytää valikoimasta takuuvarmasti mieleisensä mallin. Kellojen takakannet ja lukot on valmistettu allergisoimattomasta jaloteräksestä ja kelloille annetaan kahden vuoden takuu.

Jos ihastuit laillani näihin karkkivärisiin ajannnäyttäjiin tai olet muuten vain vailla uutta kelloa arkeen tai juhlaan, vieraile ihmeessä Timanttisten sivuilla tutustumassa heidän valikoimaansa tarkemmin! Voit myös tykätä Timanttisista Facebookissa.

Mitä mieltä siellä ollaan silikonirannekkeista ja räikeän värisistä kelloista?

6 comments:

 1. Replies
  1. Mä ihastuin kanssa räikeisiin kelloihin ja juu, kynnet on aikalailla samaa sarjaa... :D

   Delete
 2. Tuo valkoinen on kyllä vaan niin kaunis, ovat ne värikkäätkin, mutta oma sydämeni sulaa kyllä tuolle valkoiselle :)

  ReplyDelete
 3. Räikeät kellot, WAU! Silikonirannekkeet..nou :P
  Mut ihana sie taas jälleen kerran ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ihana. :D Ja voi vitsi, mä näytän niin urpolta näissä kuvissa, kunnon peura ajovaloissa - ilme... :P

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)