-->

vaaleansininen rajaus luomilla

Apr 21, 2014

Kaipasin eilen hieman raikkaampaa meikkiä, joten päädyin kaivamaan meikkilaatikon uumenista esiin Grimasin mattaväripaletin ja sutimaan sillä silmiini pirteät vaaleansiniset rajaukset sävyllä 382. Pohjana luomilla oli toista paletin nappia, persikkaisen vaaleanpunaista sävyä 531. Alaluomen sisäpinnan rajasin valkoisella kajalilla ja yläluomen sisäpinnan vastaavasti mustalla - mun on muuten ihan pakko hakea vihdoin testiin se Isadoran nude kajal-kynä, se on kehuttu joka puolella maasta taivaisiin ja se ei olisi luomella niin kova kuin tuo valkoinen. Onko teillä käyttökokemuksia kyseisestä kynästä jo?

Meikistä tuli just mieleinen; ei liian räikeä, mutta silti tarpeeksi sähäkkä. Näillä silmillä kelpasi räpsytellä anoppilan pääsiäisherkkujen äärellä!Mulla vaihtelee nämä intoilujen kohteet kausittain, vielä hetki sitten pinnailin Pinterest-kansioihini melkein pelkkiä asuja, mutta nyt pinnalla on taas väreillä ilottelu kynsilakoilla ja meikeillä, tai olisi, jos mulla olisi aikaa enemmän! Ideoita ja välineitä niiden toteuttamiseen riittää vaikka millä mitalla, mutta mistä sitä omaa aikaa saisi lisää?! Nyt huomaan pikkuhiljaa pienimuotoisen paniikin alkavan asettua sydänalaani, kun aika juoksee hillitöntä tahtia ja samalla kuopuksen laskettu aika lähenee... Samanaikaisesti sitä odottaa jo hurjasti tapaavansa pikkutyypin, mutta oman ajan kutistuminen minimiin ekoina viikkoina ja kuukausina kyllä kieltämättä hirvittää. Mutta toisaalta kun vauva syntyy, mukautuu mielikin siihen tilanteeseen automaattisesti, eikä päällimmäisenä tule ajateltua rättejä tai meikkileikkejä, vaan tuota uutta pientä ihmistä ja hänen tarpeitaan. On nämä vaan aika jänniä viikkoja mulla tässä käsillä!

Mitä mieltä olette silmämeikistä, kuumaa vai kylmää?

15 comments:

 1. Sopii sulle! Itse en osaa käyttää värillisiä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Mäkin nykyään käytän tällasia aika kesyjä settejä vaan... ;)

   Delete
 2. Sulla on tosiaan jännät paikat! Tsemppiätsemppiä <3 <3

  ReplyDelete
 3. Niin ja juu, diggailen tätä meikkiä. Niiin kaunis ja keväinen!

  ReplyDelete
 4. Kaunis meikki, sopii hyvin. Ei liian räikeä, vaikka eittämättä sinisellä sellaisenkin saisi aikaa :) Kauniin keväinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mä tykkäsin kanssa tuosta vaihtelun vuoksi. :) Sinisellä saisi kyllä aikaan vaikka mitä järkyttävää, eikä edes tarttis paljon yrittää... :D

   Delete
 5. Nätti yhdistelmä silmiesi värin kanssa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Itsekin tykkään, että siniset passaavat kivasti nappisilmien kanssa. :)

   Delete
 6. Uuu, ihanan raikas! Sopii sulle kyllä ihan täydellisesti :)

  Isadoran kajali, mene jo hakemaan! Se on ihan täydellistä tavaraa. Pysyy tosi hyvin paikoillaan ja on kyllä paljon luonnollisempi kuin valkoinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitti! Ja vitsit, nyt mun on pakko laittaa seuraavan kerran toi kajal listalle, kun suuntaan isoon kauppaan. :D Pakko päästä testaamaan se. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)