-->

Yves Rocherin huulipunabaarissa

Apr 9, 2014

Olin tänään taas vauvavapaalla ja mahdutin päivän ohjelmaan vaikka mitä, mutta keskitytään nyt ensin kuitenkin huulipuniin. Vaikka meidän perheessä äitini on aina ollut se huulipuniin hurahtanut, olen mäkin viime aikoina huomannut keväisten värisävyjen alkavan houkutella itseäni, joten en missään nimessä voinut kieltäytyä kutsusta mennä tutustumaan Yves Rocherin kevään ja kesän uusiin huulipunasävyihin, jotka olivat näytillä Marsaanan showroomilla. 

Baarissa oli esillä sekä noin vuosi sitten lanseeratun Grand Rouge -sarjan, että kesällä myyntiin tulevan uuden Cheer Lipstick -sarjan punia, ja voi pojat että mulla meni hetki jos toinenkin niitä pirteitä ihanuuksia ihastellessa! Molempien sarjojen huulipunissa on panostettu nimenomaan huulia hoitaviin ainesosiin, jotta väreistä voi nauttia huulilla pitkään, ilman ärsyttävää punan lohkeilua ja huulten kuivumista. Grand Rouge -sarjan punat ovat pigmentiltään intensiivisempiä, kun taas kesäuutuudet Cheer Lipstickin puolelta ovat huulilla kevyempiä ja shimmerisiä. Sävyvalikoimat olivat hengästyttävät ja palaankin molempien sarjojen puniin vielä tarkempien tuotetestien muodossa myöhemmin.
Tämä oli mulle muuten ensimmäinen kerta kun tutustuin Yves Rocherin huulipuniin, olen aiemmin kokeillut heiltä ainoastaan itsestäänruskettavia tuotteita, joita olen käyttänyt tyytyväisenä jo kymmenisen vuotta. Ovatko merkin huulituotteet teille jo tuttuja entuudestaan?

6 comments:

 1. Merkki on tuttu teinivuosilta, sitten se sen jälkeen jäi unholaan. Aika ajoin se on blogeissa tullut esille, mutta vielä en ole rohjennut kokeilemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin muistan teininä pyörineeni YR:llä, oon ollut siellä jopa TET-harjoittelussa joskus vuonna nakki ja kirves - aika hassua! :D

   Delete
 2. Mä ostin, öö, toissa kesänä heiltä yhden punan kun oli tarjouksessa. Harmillisesti netistä ei vaan kunnolla nähnyt väriä ja se meni vähän mönkään. Muuten puna tuntui kyllä kivalta. Näitä uusia kokeilisin kyllä mielelläni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Netissä on maailman vaikeinta tehdä huulituoteostoksia, ne sävyt pitäis melkein aina nähdä livenä. :/ Siks en uskalla punia ostaa lainkaan netistä, pelkkiä kiiltoja vaan joskus. Mä odotan kanssa näiden kokeilua innolla, ihanan pirteitä värejä on nyt tarjolla! :)

   Delete
 3. Minulla taitaa olla 3-4 Yvesin huulipunaa. Suosikkini on eräs tumman violetti puna, vaikka se on niin räväkän sävyinen, etten sitä kovin usein tule käyttäneeksi. :D Hyviä kyllä ovat hinta-laatusuhteeltaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varastossa on kuitenkin hyvä olla noita harvemmin huulille päätyviä sävyjä, niin sitten kun inspis iskee, ei tartte lähteä kaupoille! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)