-->

Tuoreita mansikoita

May 10, 2014

Sain arvottua (tai random.org ne oikeastaan arpoi...) voittajat rannekoruille ja onni suosi tällä kertaa järjestyksessä seuraavia nimimerkkejä: leenvikki, Siili, Marru ja tao. Leenvikille lähtee siis tuo hänen toivomansa koru numero kolme, Siili saa toivomansa numero kakkosen ja Marrun ja taon kanssa viestimme lopun kahden kohtaloista. Voittajat hyvät, onnea teille - muistakaahan olla minuun yhteydessä pian, jotta saan palkinnot postiin! Jos en kuule voittajista viikon sisään, arvon koruille uudet omistajat.


Ja sitten muihin juttuihin, eli mansikoihin. Olin onnesta soikeana löydettyäni eilen lähikaupastamme espanjalaisia tuoreita mansikoita ihan hullun halpaan hintaan. 1,35 euroa puolen kilon rasiasta vakuutti minut heti siitä, että mun on ostettava mansikoita kilon verran. No niinhän mä sitten teinkin ja olemmekin neidin kanssa niitä jo mussuttaneet hyvillä mielin ja kyllä tuosta satsista riitti vielä illaksi miehellekin. Ne on ne elämän pienet asiat, mistä pitää muistaa iloita, eiks? Mainiota viikkarin jatkoa teille kaikille!

P.S. Älkää olko huolissanne jos onni ei suosinut tässä arvonnassa, luvassa on pian toinenkin koruaiheinen arvonta minimalistisen designin ja hopean ystäville - siitä lisää pian!

10 comments:

 1. Replies
  1. Ihan parhaita ovat tuoreen vesimelonin kanssa!! :D

   Delete
 2. Jeee tykkäys uudelle arvonnalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. JEEE!!! :D Ens viikolla pyörähtää käyntiin. ;)

   Delete
 3. Replies
  1. Tulikos osoitteeni perille?

   Delete
  2. Tuli kyllä. Arvoin kahdelle korulle uudet voittajat, kun alkup. ei kuulunut viikon sisään. Saan kaikki korut postiin varmaankin nyt ensi viikolla sitten.

   Delete
 4. Olenkohan minä voittaja vai kaimani :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)