-->

Kesäpäivä Hämeenlinnassa

May 27, 2014

Viime lauantaina puoliltapäivin alkoi hikinen matkamme kohti Hämeenlinnaa, olimme nimittäin sopineet kimppakyydistä Anskun järkkäämään blogitapahtumaan Annan ja Dahlian kanssa. Yhden pakollisen jätskipysähdyksen jälkeen kurvasimme perille Hämeenlinnan Sokos Hotel Vaakunaan ja asukuvien räpsimisen jälkeen hipsimme sisään muita bloggaajia ja päivän emäntää tapaamaan.

kuva: Jani Kasanen


kuva: Pasi Vähänen
Ansku oli toteuttanut tapahtuman tosi hienosti yhteistyössä Vaakunan kanssa ja paikalle oli saatu myös muutama mielenkiintoinen brändi tuotteitaan esittelemään. Kauneusvarikon naiset olivat paikalla tekemässä meille pikakampauksia ja kirsikkana kakun päällä Ansku oli houkutellut paikalle Kumman kaa -sarjan upeat Minna Koskelan ja Heli Sutelan, joiden uuteen kirjaan kävi varmasti jokainen meistä hakemassa nimmarit. Kurkkasimme myös hotellin uusittuihin sviitteihin, joista toisen oli suunnitellut Teuvo Loman.
Muuten päivä sujui kuin siivillä, herkuista ja raikkaista juomista nauttien, uusien ja vanhojen blogituttavuuksien kanssa jutellen ja muuten vain rentoutuen samanhenkisessä seurassa. Sehän näissä blogitapahtumissa onkin usein mukavinta, kun pääsee tapaamaan näitä vain ruudun välityksellä "tuntemiaan" tyyppejä. Mä miellän itse bloggaajakollegat samaan kategoriaan nuoruuden kirjekamujen kanssa, paitsi kiitos nykytekniikan, blogikollegoiden elämään pääsee vähän syvemmin sisälle kuvien välityksellä.

kuva: Jani Kasanen


Kaunis emäntämme Ansku vihreässä topissaan!
kuva: Pasi Vähänen


Kiitos siis aivan huikeasta päivästä kemujen emännälle Anskulle ja matkaseuralleni Annalle ja Dahlialle. Erikoisterkut lähetän jännäkakkailija Janetille ja teille muille naisille, kiitos mainiosta seurastanne!

P.S. Osa kuvista on lainattuja, onnistuin nimittäin räpsimään menemään joku ihme asetus päällä, joten omat kuvani ovat päivältä aikamoista skeidaa... Onnekseni Anskun mies ja ystävä kunnostautuivat kameroidensa kanssa oikein todella, niin sain minäkin katseenkestävää materiaalia postauksen täytteeksi!

12 comments:

 1. Sie murunen <3 Vieläkin olen ihan pää pilvissä bileistä ja teistä upeista naisista <3

  ReplyDelete
 2. Kyllä harmittaa, että olin töissä tuolloin. :/ Ehkä pienemmällä poppoolla sit jotkut rehvit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöö, tyhmää. :/ Juu, otetaan uusiks pikkuporukalla vaikka kesällä! :)

   Delete
 3. Olipa kyllä taas kiva tavata, ihan kateeksi käy aina yhtä valloittavaa persoonaasi ja aurinkoista olemustasi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samat sanat - höpöhöpö, oma ittensä pitää aina olla, kun muut on varattuja! :D <3

   Delete
 4. Aina yhtä kiva tavata, autoseurakin vallan hulvatonta! :) Kiitos siis suuresti seurasta <3

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia olit valinnut ja niin kivasti kirjoitettu postaus - tuli oikein ikävä lauantaita! :)
  Oli ihana tavata ja kiitos kampaushetkiseurasta!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi joku muu ei ollut sössinyt kameransa asetuksia... ;) Kiitos kivoista sanoistasi, päivä oli kyllä kertakaikkisen onnistunut kokonaisuus! :) Ja kuin myös, oli mukava tavata ja höpistä pylly kampaamotuoliin liimattuna! :D

   Delete
 6. Ihana päivä oli ja sinua oli kiva tavata. Olet upea, räiskyvän iloinen persoona! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä olikin! :) Ja kuin myös, oli tosi hauska tutustua jälleen yhteen uuteen bloggajakollegaan. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)