-->

mama needs a new pair of of heels!

May 11, 2014

Kiitos ihanien ystävieni ja mammani, tein juuri tilauksen maailman kauneimmista kengistä ja lasken täällä malttamattomana päiviä hetkeen, kun kohtaamme ensi kertaa. Kannattaa saada vauvoja, koska sitten upeat ystäväsi järkkäävät sinulle ihanat vauvasuihkut lahjakortteineen ja mammasi sujauttaa taskuusi setelin, kuiskaten samalla korvaasi että "tällä rahalla ostat sitten jotain kaunista itsellesi". Kuvat: Brandos


Työtä käskettyä teinkin. Mulla oli ensin mielessä hankkia jotkut suloiset nahkabaltsut kevättä ja kesää varten, mutta kun sopivia ei ainakaan vielä ole osunut koossani eteen, en yksinkertaisesti voinut vastustaa näitä MICHAEL Michael Korsin henkeäsalpaavan kauniita niittiavokkaita - ne onnistuvat olemaan samalla niin klassiset, seksikkäät kuin rokahtavatkin. Avokkaissa on kaikki kohdallaan: nahkaa on niin sisä- kuin ulkopintakin, kärki on kauniin mallinen, niitit ihanan sileät ja metalliosat ovat kerrankin hopeiset.
Jalkaanihan mä en näitä tässä varmaankaan heti saa, yhdentoista sentin piikeillä köpöttely ei tällä hetkellä tunnu hirveän houkuttelevalta, mutta eiköhän mut tapaa jo loppukesästä jossain nämä jaloissani. Siihen asti ajattelin vain hivellä kenkien nahkaa lumoutuneena ja hönkiä niittien päälle, kiillotellen niitä samalla mikrokuituliinalla... Juu, lankesin loveen oikein kunnolla! Toki on hyvä ensin odottaa notta passaako kenkien lesti mun jalalle, ennen kuin villaannun täysin. Kävin jo tosin kertaalleen mallailemassa Korsin kenkien malleja Stockalla, joten uskon kyllä kenkien passaavan jalkaani ainakin kokonsa puolesta. Kiitos siis jo etukäteen rakkaille ystävilleni ja mammalle mun lahjomisesta näillä namiskuukkeleilla. 

Innolla jään siis odottelemaan postisetää saapuvaksi! Onko teillä mitään akuutteja kenkähaaveita kevättä ja kesää ajatellen? Loppuun toivotan vielä kaikille lukijamammoille oikein aurinkoista ja rentouttavaa äitienpäivää! 

12 comments:

 1. Oi että kun ne ovat kauniit! Kertakaikkisen sanat loppuvat kesken näiden kanssa :) Upeat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovat kyllä ainakin kuvissa ihan mielettömät, nyt kun saisin ne vielä käsiini! ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Nämä kengät jos mitkä todella ansaitsevat ton sydämen peräänsä! :)

   Delete
 3. Jaha. Tarttisko luoua pillereistä sitten vaikka ihan heti sitten jos kerran saa tällaisia lahjoja!!!??? :D

  Hekoheko, onneks sää kuitenkin tajuat tän vitsiksi. Yhtä huono kun ne pieru ja kakkajututkin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, juu, suosittelen! ;) Sit pitää vinkata vielä kavruille, että järkkäävät suihkut ja vinkeät lahjat! :D Tajuan joo, mutta sopiiko kenkäasioista edes vitsailla? ;)

   Delete
  2. No itseasiassa kenkät otan aina vakavasti, toisin kuin vauvat.

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)