-->

mekot kesän juhliin Henkkikseltä

May 30, 2014

Surffailin aikani kuluksi Henkkiksen sivuilla, haaveillen kauniista kesämekoista ja aurinkoisista kesän juhlista. Tämä kesä on ensimmäinen hetkeen, kun meillä ei ole tiedossa sen kummemmin häitä, kuin mitään muitakaan suurempia juhlia, joten rahani varmaankin säästyvät suurimmilta osin muihin juttuihin. Tosin loppukesästä pitää tietysti hankkia jotain kaunista kuopuksen nimijuhlia varten, mutta siihen on vielä hetki aikaa, joten josko teistä joku saisi helpotusta asukriisiinsä näistä kollaaseista?

Kollaasien kuvat H&M.

oranssi mekko :: pitsikuvioitu mekko :: sininen pliseerattu mekko :: valkoinen Marilyn-mekko :: raitamekko
valkoinen pitsimekko :: pinkki mekko :: keltainen flapper-mekko :: sininen kukkamekko :: puuterinen pitsimekko
Jos mun pitäisi pukeutua esimerkiksi tulevaa lauantaita varten kauniisti - enkä muistuttaisi rantapallon nielaissutta - suuntaisin ehdottomasti Henkkiksen rekkejä tonkimaan, sen verran kauniita mekkoja heidän valikoimistaan taas löytyi. Hinnatkin ovat kohdillaan, mekkoja sai jo paristakympistä alkaen. Näiden kauniiden lisäksi tarjolla oli kyllä myös mitä oudoimpia virityksiä, joihin inspistä oli selkeästi haettu yhdeksänkymmentäluvulta, jaiks...

tummansininen maksi :: vaalea sifonkimaksi :: mintunvihreä maksi :: beige maksi :: kukallinen maksi :: musta naruolkaiminen maksi


Makseista nappaisin heti kaappiini tuon beesin, jos panta olisi kullan sijaan hopeinen, sekä tuon ihanan yksiolkaimisen mekon tummansinisenä - vyönkin saisi siitä onneksi irti.

Pääsettekö te juhlimaan lauantaina vai nököttelettekö mun lailla kotosalla verkkareissa?

6 comments:

 1. ihania mekkoja. Harmi ettei meilläkään ole mitään juhlia tulossa koko kesälle :( Eli joo, huomenna nökötetään himassa pieruverkkareissa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on juu! Olis kyllä kiva päästä edes yksiin häihin/tms. suurempiin juhliin kesässä. :) Pitänee sitten panostaa noihin kuopuksen nimijuhliin kunnolla!

   Delete
 2. Kauniita mekkoja! Meillä ei ole juhlia, mutta anoppilaan ollaan kohta puoliin lähdössä. Tyhjentämään vielä pakkaseen appiukon viime kesänä pakastamia kotimaisia vattuja, juuri ennen uutta satoa pitääkin saada vanhat pois :)

  Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ihanaa, saatte tuoreita marjoja - oon kade! :D Sinne myös! :)

   Delete
 3. Meikkis hengaili ihan vaan pierulölläreissä, ei tult kutsua mihnään. Kauppaan kuitenkin vähän laittauduin ;P
  Ja hitsit, mulle on iskenyt joku mekkokuume. Himottelen koko ajan kaikenlaisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää oli mennyt multa ohi jotenkin... :/ Arvaa himottelenko mä, nyt ei vaan viitsi ostaa muualta kun kirpparilta, kun kaikki jää kuitenkin liian isoksi, kun pääsen sulattamaan raskauskiloja tässä pikkuhiljaa. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)