-->

No7 Airbrush Away Primer

May 24, 2014

Sain blogin kautta testiin Suomeen jokin aika sitten saapuneen No7 Airbrush Away Primerin, joka on osoittautunut käytössäni ehdottomasti parhaaksi kokeilemakseni primeriksi. Haluatte varmaan tietää miksi?No7 lupaa siis loihtia iholta huitsiin ikääntymisen merkit, väsymyksen, sekä tasoittaa ihonsävyä huomattavasti ja vähentää näkyviä ihohuokosia. Lupauksensa tuote pitääkin; 10 minuutin kuluttua levityksestä taika on näkyvillä, omaan silmääni pisti ensimmäiseksi huima valon määrä kasvoillani ja se, että pienet juonteet olivat muuttuneet kasvoilla huomaamattomammiksi. AAP eroaa muista kokeilemistani primereista myös koostumuksensa suhteen, joka on iholla enemmänkin kosteusvoidemainen, kun taas muut kokeilemani primerit ovat levittyneet iholle silikonin voimalla ja jättäneet jälkeensä silkkisen kalvon, joka on lopulta meikin levityksen jälkeen kasaantunut hienojen juonteiden pohjalle ja tehnyt kasvoista ja meikistäni todella suttuisen näköiset. Ja nyt sitä kliseistä rumpujenpärinää: rakastan Airbrush Away Primeria eritoten siksi, että se ei kasaannu juonteisiini, kuten nuo aiemmin käyttämäni silikonikyllästeiset primerit, vaan todella saa ihon hehkumaan! AAP:n levittyvyys on myös huippuluokkaa, vähäisemmästä silikonimäärästään huolimatta se liukuu iholle kuin unelma. Tuotteen tuoksu on miellyttävän raikas ja suhteellisen mieto, eli primeri on oiva valinta myös herkkänenäiselle kuluttajalle.

Suosittelisin tätä primeria edellä mainituista syistä erityisesti meille kolmekymppisille ja siitä vanhemmille, joilla on yleensä kasvoilla jo jonkinlaista ikääntymisen merkkiä havaittavissa; nuoremmat siloposket pärjäävät varmastikin vallan mainiosti muiden merkkien silikonipitoisemmilla primereilla, joiden päälle meikki liukuu vaivattomasti, mutta ei kasaannu olemattomiin juonteisiin. Kokeiltuani tuotetta jo useita kertoja meikin alle, en ihmettele yhtään sen saavuttamaa kulttimainetta maailmalla. Hintaa tuotteella on parinkympin päälle ja sitä saa ostaa esimerkiksi Sokokselta, tosin verkkokaupasta tuote näytti väliaikaisesti olevan lopussa. Hinta liikkuu reilussa parissakymmenessä eurossa per 30 millilitraa.

Onko kyseinen primeri jo tuttu teille vai käytättekö primereita laisinkaan meikkinne alla?

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta.

14 comments:

 1. hmm..harkintaan menee. mie yleisesti ottaen tykkään noista seiskan tuotteista, mutta nimenomaan nämä pohjustusvoiteet kun tahtoo jäädä purkin pohjalle homehtumaan. miekun en meikkaa edes kerran kuussa :D hehe..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on ollut vähän sama noiden aikaisemmin kokeiltujen kanssa, että purkkiin ovat jääneet. Mutta tätä olen jaksanut kyllä käyttää ihan eri lailla, koska tuote toimii mun kasvoilla niin hyvin! :)

   Delete
 2. En käytä primereit, pitäisi ehkä, mutta kun olen niin armottoman laiska :D Saa nähdä meneekö kokeiluun, kiinnostava, mutta jaksanko käyttää onkin sitten ihan eri asia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mäkään arkimeikissä yleensä käytä, mutta heti jos on jotain menoa tiedossa, pistän kyllä meikin alle. Primerilla saa meikille niin kivasti lisää kestoa. :)

   Delete
 3. Olen ihan koukussa Clarinsin sanahirviöön Instant Light Radiance Boosting Complexion Base Primereihin, jota omistan kaikissa kolmessa sävyssä. Vaaleinta Rosea käytän talvisin, Champagnella peittää loistavasti punoitusta ja sopii huonoihin naamapäiviin, ruskettuneelle iholle sitten pohjalle Peach. Tykkään juuri siksi, että ei jätä silikonista pintaa.

  Mulla on tämä No7 korkkaamatta, mutta odotan siltä paljon. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ihana toi nimi! :D Pitää pistää vinkki korvan taa, jos tulee tarve kokeilla jotain uutta. No nyt vaan testiin numero seiska sitten. :)

   Delete
 4. Tuttu tuote! On ollut käytössä reilut puoli vuotta ja olen tykännyt, mutta vielä asteen parempaa kaipailen ja siitä syystä kokeilenkin kokoajan uusia pohjustajia - sellaisia, joista olen ensin kuullut hehkutusta. Tämä ei valitettavasti pidä kiiltoa pois kasvoiltani, joten sen ominaisuuden kun vielä saisi kaikkien muiden hyvien puolien lisäksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hitsi, mä en jotenkin edes usko sellaista tuotetta olevankaan, joka pitäisi kiillon poissa naamalta näillä keleillä - olin eilen ihana näky hikinaamani kanssa, kun puuskutin menemään pallomasu etunenässä... :D

   Delete
 5. Tätä aattelin seukiks kokeilla: http://www.clarins.co.uk/instant-smooth-perfecting-touch/C050105002.html

  :) Cherrynen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok, tuossa jo Jonnakin kehui saman merkin tuotetta, mikä on kuitenkin ilmeisesti eri, kuin tämä? :)

   Delete
  2. No mä kiillän kato kesät talvet kahden tunnin päästä meikkaamisesta ;)) Ja juu tää taitaa olla eri. Tuo Jonnan mainitsema on ehkä enempi sellanen kuulautta / valoisuutta antava? Olin jostain näin lukevinani :)

   Delete
  3. Ihan tylsää! Sit ymmärrän täysin, että tarttisit jotain tosi tujua tavaraa meikin alle. :/ Toivottavasti toi Clarins toimisi. :)

   Delete
 6. Uuu! Tätä mun on kans saatava kokeilla! Etsin sopivaa primeria tällä kökkönaappelille ja josko tämä olisi sitten the one. Mulla kun nuo silikonimössöt useasti aiheuttavat parin tunnin jälkeen ihan järkyttävän finnisadon. Naama ei kestä meinaan yhtään niitä. :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan näissä primereissa mun mielestä aina silaria, mutta tässä ainakin rutkasti vähemmän, kuin kolmessa muussa mun kokeilemassa. Eli nappaa testiin, josko toimisi sun nassulle, eikä ainakaan niitä hiton näppyjä sitten aiheuttaisi! :/

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)