-->

showroomilla

May 6, 2014

Käväisin viime viikon alussa Republic of Communicationsin herkullisella showroomilla keskustassa, missä pääsin ihastelemaan vaikka mitä kaunista koruista asusteisiin ja kameroista vaatteisiin. Esillä oli muun muassa tanskalaisen Bella Baloun värikkäitä käsinpainettuja ja luonnonmateriaaleista valmistettuja huiveja, suomalaisen Lille Clothingin rennon klassinen kevätmallisto, ruotsalaisen Ko-Ko-No:n koruja, suomalaisen PIECE OF:n koruja, Cubuksen vaatteita ja asusteita, sekä Suunnon sporttikelloja.

Kuvista paistaa mun silmään kevät ja kesä isoilla alkukirjaimilla, vitsit että huvittaisi lähteä vähän kaupoille täyttelemään vaatekaappia kaikella värikkäällä tulevia kuukausia varten! Uusia rytkyjä ei nyt kuitenkaan viitsi juuri ostella tässä vaiheessa raskautta, joten tyydyn olemassa olevan vaatekaappini antimiin ja hemmottelen itseäni ehkä himon iskiessä jollain värikkäällä asusteella, ne kun eivät kätsästi koskaan jää liian pieniksi tai suuriksi.

Siirryin muuten blogin kanssa nykyaikaan ja nyt HOME AT LAST:ia voikin seurata Blogilistan ja Bloglovinin lisäksi mysö Facebookissa. Facebookia käyttää käsittääkseni blogien seuraamiseen aika moni nykyään, ja nyt sinne päivittyvät sitten kaikki tämänkin blogin postaukset automaattisesti. Kaikki linkit löydät blogin oikeasta ylänurkasta. Itsehän elän asian suhteen edelleen vuodessa 2008 ja seuraan kaikkia suosikkiblogejani vanhan kunnon Blogilistan kautta. Mitäpä sitä hyvää muuttamaan, eiks?

P.S. Rannekoruarvonta päättyi tosiaan viime sunnuntaina ja yritänkin saada voittajat arvottua tämän viikon aikana. Palataan asiaan siis pian!

6 comments:

 1. toiseks alimmaisen kuvan raitahuivi = silkkaa rakkautta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vaan, se on superkaunis ja niin kesäinen. :)

   Delete
 2. Meikkis käyttää kans blogilistaa, hitsin helppo blodille ;D Ja siis facessahan meikä kun ei edes ole.
  Ihania juttuja kyllä kuvista löytyy. Kesä, äkkiä tänne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Blogilista on mustakin niin helppo, etten jaksa ruveta päivittelemään suosikkeja enää muuallekaan. :D

   Delete
 3. Voi olipas tämä postaus kevättä pullollaan! Ihania VÄREJÄ! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin niin, ilmat ei vaan ole ihan vastanneet mun käsitystä keväästä viime päivinä... :/ No kai se kesäkin sieltä joskus saapuu! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)