-->

tehoa entsyymeistä - kasvohoito Danné Montague-Kingin tapaan

May 29, 2014

Yhteistyössä: Casa Gracet

Tunsin itseni oikeaksi onnentytöksi viime viikon perjantaina, kun pääsin kokeilemaan Danné Montague Kingin -demokasvoihoitoa sydämellisen Melodyn osaaviin käsiin Casa Gracetiin Helsingin Kruununhakaan.

Tapasin Melodyn taannoisilla Marsaanan Wellness-päivillä, missä oli esillä monen monta minulle jo entuudestaan tuttua brändiä, mutta myös muutama tällainen tuntemattomampi. Juteltuani Melodyn kanssa hyvän tovin hänen edustamastaan sarjasta ja ihonhoidosta noin yleensäkin päädyimme yhdessä suunnittelemaan demohoitoa, joka oli tarkoitus toteuttaa ennen kuin beibi numero kaksi päättää ulkoistaa itsensä mun masusta.

Suunnitelma toimi kuin junan vessa, joten kello yksitoista perjantaina kilkattelin Casa Gracetin ovikelloa ja astuin sisään Melodyn maailmaan. Kiertelimme tovin firman toimisto- ja koulutustiloja samalla jutellen heidän tuotteistaan ja hoidoistaan, ennen kuin minun oli aika ottaa olosuhteisiin nähden mahdollisimman mukava asento hoitopöydällä ja päästää Melody kasvojeni kimppuun.

Tiesin jo etukäteen Melodyn valinneen demohoidokseni Dannén sarjan niin kutsutun nimikkohoidon Enzyme Maskin, jossa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle levitetään puhdistuksen jälkeen entsyyminaamio, joka jätetään vaikuttamaan iholle kolmen vartin ajaksi. Aika on siksi niin pitkä, että naamion ainesosat alkavat toimittaa iholla tärkeitä tehtäviään eri aikatalussa; jotkut niistä aloittavat toimintansa heti iholle päästyään ja "kuolevat pois" jo parinkymmenen minuutin päästä levityksestä ja toiset tarvitsevat sen täydet kolmet varttia iholla antaakseen täyden panoksensa asialle.

Melody varoitti mua ennen hoidon alkua naamion kiristävän iholla kuin viimeistä päivää vaikuttaessaan ja tunnustankin fiiliksen kasvoilla olleen suhteellisen kivimäinen etenkin loppuvaiheessa - tämä ei mua kuitenkaan haitannut kovinkaan paljon, olen nimittäin tottunut varsin kiristävien naamioiden käyttöön kotioloissakin. Toki fiilis olisi saattanut olla vielä astetta tukalampi, jos hoito oltaisiin voitu tehdä mulle täydessä makuuasennossa kuten normaalioloissa tehtäisiin, mä en tietystikään voinut maata selälläni pömpän kanssa, vaan Melody joutui fiksaamaan hoitopöydän puoli-istuvaan asentoon, jotta sain oloni edes suhteellisen mukavaksi hoidon ajaksi.DMK-entsyymiterapia pyrkii palauttamaan täysin kasvipohjaisin ainein ihon oman tasapainon ja tukemaan sekä parantamaan ihon omaa toimintaa. Entsyymiterapian teho perustuu kasvipohjaisten entsyymien aikaansaamaan reaktion syvällä ihon sisällä, jopa solutasolla asti, missä ne lisäävät verenkiertoa ja lymfaattisen järjestelmän toimintaa. Entsyymit vaikuttavat myös aineenvaihduntaa lisäämällä ja auttavat hapen ja ravinteiden kulkua ihossa. Näin ihon oma entsyymitoiminta stimuloituu, edesauttaen solujen kasvua ja uudistumista, jolloin myös kuollut ihosolukko poistuu. Myös kollageenintuotanto vilkastuu, mikä johtaa ihon rakenteellisen kestävyyden ja sen oman uudistamismenetelmän paranemiseen.

Hoidon tekee aina erikoiskoulutettu DMK-kosmetologi, joka perehtyy tarkasti asiakkaan ihon kuntoon ennen hoidon tekemistä, jotta sen ja kotihoitotuotteiden yhdistelmällä saadaan aikaan mahdollisimman hyvät tulokset. Melody mainitsi hoidon tulosten olevan parhaiten nähtävissä päivän-pari hoidon jälkeen, ja mä allekirjoitan ehdottomasti tämän. Oma ihoni oli nimittäin hoidon jälkeen aika punainen, mikä johtui osin tietysti siitä että kovettunutta kasvonaamiota sai raapsia kostealla pyyhkeellä pois kasvoilta hetken jos toisenkin. Toki huomasin ihonsävyn kirkastuneen ja piirteiden jotenkin "kiristyneen" heti naamion poispesemisen jälkeenkin, mutta todellinen säteily kasvoilla oli nähtävissä vasta seuraavana päivänä hoidon tekemisestä.

Iho näytti siltä kun se olisi kuorittu jollain äärimmäisen tehokkaalla aineella, ihon pinta todella oli uudistuneen näköinen ja sen sävy hehkuva. Huomasin myös pienten ilmejuonteiden madaltuneen vähän, ja muutaman pienen epäpuhtauden ja vanhan arven vaalentuneen tai hävinneen kokonaan. Olen myös käyttänyt hoidon jälkeen mukaan saamiani DMK-sarjan kotihoitotuotteita uskollisesti siitä asti ja todennut niiden olevan käytössä miellyttävän tuntuisia ja todella helppokäyttöisiä. Saamani setti koostuu huokosia supistavasta putsarista, muiden tuotteiden imeytymistä tehostavasta kosteussuihkeesta ja sen kanssa iholle levitettävästä kosteuttavasta E-vitamiiniöljystä, joka imitoi ihon omaa talintuotantoa, sekä tasapainottavasta kosteusvoiteesta. 

Enzyme Mask -naamio sopii siis luonnollisesti tehtäväksi myös meille pallomasuille ja sillä saa todellisia tuloksia aikaan! Kiitos vielä kertaalleen mitä ihanimmasta hemmotteluhoidosta Melodylle ja Casa Gracetille, kyllä tällä naamalla ilkeää lähteä synnyttämään...

Ovatko Danné Montague-King tai DMK-sarjan tuotteet ja hoidot tuttuja teille entuudestaan?

Kuvien tuotteet saatu blogin kautta.

4 comments:

 1. DMK on tosi mielenkiintoinen sarja. Samoilla wellness-päivillä kiinnostuin ihan mielettömästi sarjan c-vitamiinijauheesta, josta varmasti on tulossa juttua, kunhan ehdin ensin testailemaan sitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin onkin! Jään mielenkiinnolla oottelemaan sun raporttia, pitääkin heti käydä kuukelittamassa ko. tuote... ;)

   Delete
 2. Tämä oli mulle kyllä ihan uus nimi. Mutta kyllä tekisi mieli testata, kun niin hyviä tuloksia kerran tuli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olin kanssa ihan sormi suussa siellä Wellness-päivillä, kunnes googleteltuani sarjaa tajusin lukeneeni siitä erinäisiä artikkeleita joskus aiemmin, en vain osannut heti yhdistää sarjaa siihen. :) DMK:n tuotteita saa heidän jälleenmyyjiltään, eli valituista hoitoloista, joista löytyi muistaakseni listaa DMK:n nettisivujen kautta, maakohtaisesti. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)