-->

vappykynnet violetilla glitterillä ja Lumenen CC-lakalla

May 1, 2014

Otsikko narraa ehkä inan, sain glitterit kynsiin vasta äsken, koska aikataulu ei antanyt myöten aiemmin. Mutta kyllä kai nämä vappukynsiksi vieläkin lasketaan, eiks?

Olen ollut patalaiska viimeiset kaksi viikkoa ja kynnet ovat rehottaneet pitkinä, samalla kun mä olen vain haaveillut energiasta niiden laittamiseen näteiksi. Lakkaaminen ei ole mun ongelma, vaan sen vaatimat esityöt; olen nimittäin niin neuroottinen kynsieni kanssa, että lakkaamisesta on turha haaveillakaan, jos ei sitä ennen ole viilannut kynsiä ja siistinyt kynsinauhoja. Tähän prosessiin menee jo itsessään se puolisen tuntia, ennen kuin olen edes katsahtanutkaan lakkapullojen suuntaan... Mikään ei ole mun mielestä öklömpää, kuin eripituiset suttuisesti lakatut kynnet, missä lakkaa on tuhrittu sinne tänne kuivahtaneiden kynsinauhojen päälle. Se on musta vähän sama juttu kun laittaisi hullunhienon juhlamiekin silmiin, mutta jättäisi meikkipohjan kokonaan tekemättä. Jos mulla ei ole aikaa tai jaksamista kynsien laittamiseen, annan niiden suosiolla olla luonnontilassa.

Nyt teki taas pitkästä aikaa mieli glitteriä, kun olen tuonne Pinterestin puolelle taas pinnaillut sateenkaarenvärisiä kimaltavia lakkauksia. Väriksi valikoitui liila ja pohjaksi glittereille levitin blogin kautta kokeiluun saatua Lumenen uutta CC-lakkaa. Se on oikein toimiva perusnude, jonka ideana on "meikata" kynnen pinta siistiksi ja tasoittaa sen virheet. Sen lakka tekeekin, eli jos olet vailla huomaamatonta nakulakkaa, jolla saa jo yhdellä kerroksella kynsistä todella kauniit ja siistin näköiset, tässäpä oiva vaihtoehto sinulle!
Päälle heittelin vähän randomilla noita kahta violettipohjaista hilelakkaa, joista toinen on Golden Rosen Jolly Jewels-kokoelman sävy 112 ja toinen joku eBaysta tilattu glitterpommi. Taputtelin eBay-lakan suurempia glittereitä kynsille meikkisienellä, joka helpottaa vähentämään lakan määrää kynnen päässä. Glitterit tosin kasautuivat kynsille tällä kertaa tosi epätasaisesti, mutta kukapa siitä välittää, kun tuota säihkettä katselee! Ihan mukiinmenevät vappukynnet näistä tuli - vai mitä mieltä olette?

Lumenen CC-lakka saatu blogin kautta.

8 comments:

 1. Voi kun on kaunista kynsilakkaa.. Ihana kimallus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tykkään hurjasti itsekin, vaikka liila ei mikään mun suurin suosikkiväri olekaan. :)

   Delete
 2. Ihanaa kimallusta kynsissä! En ole oikein koskaan ollut lilan ystävä, mutta jotenkin nyt tänä keväänä on nostanut päätään ja aln tykätä...:) löysin sattumalta ihanan blogisi ja täytyypä vierailla useamminkin...:)

  Kaisa-Sofia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, näemmä muitakin harakoita liikkeellä... ;) Liila ei tosiaan ole mikään munkaan lempiväri koskaan ollut, mutta kynsillä se toimii satunnaisesti varsin hyvin.

   Kiitos kauniista sanoistasi ja tervetuloa mukaan - tosi kiva että tykkäät! :)

   Delete
 3. Äääää!!! Mulle saa lähettää noi lilat glitterit, jos et enää käytä ;);) Aivan liian ihanat kynnet! Taisin moiset nähdä Pinterestissä ja siitä asti haaveillut omista samanlaisista. Mutta kun ei ole lilaa glitteriä. ÄÄ!!! Niin ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällasethan saa tosi helpolla tehtyä pelkällä glittertomullakin, vinkkinä sanon että sitä saa eBaysta jollain alle eurolla purkin... ;)

   Delete
  2. Multa löytyy pinkkiglitter, mutta auta armiasti kuin vaikeeta sen käyttö on! :D Glitterit oli kaikkialla muualla, paitsi siellä missä halusi :D

   Delete
  3. Siihenkin oppii nopsaan, Pinterestissä on tosi paljon hyviä tutoja irtoglitterin käyttöön, jos mietityttää! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)