-->

KappAhlin AW2014

Jun 12, 2014

Minä ja hurmaava pikku seuralaiseni - aka tyttäreni - olimme parisen viikkoa sitten tutustumassa KappAhlin AW2014-mallistoon, joka esiteltiin Marsaanan showroomilla. Näytillä oli vaikka mitä kaunista, mutta eniten huomioni taisi tällä kertaa viedä suloisen Newbie-malliston uutuudet syksyä ja talvea varten, sekä aivan ihanat huivit, joista olisin voinut tuoda mukanani kotiin varmaankin melkein jokaisen.Milloinkohan sitä tottuu katselemaan syksyn ja talven muotia jo näin kesän korvilla ja päinvastoin? Muotimaailman ammattilaisille tämä on tietysti ihan arkea, että eletään aina sesonki-kaksi kalenteria edellä, mutta me tavalliset pulliaiset pääsemme yleensä uusimman kauden muotiin kiinni vasta muutamaa kuukautta ennen uuden sesongin alkua, joten musta onkin aina tosi hauska päästä tiirailemaan näitä tulevan sesongin herkkuja vähän ennakkoon.


Meininki oli taas rento ja välitön, KappAhlin porukka mukavaa ja Marsaanan ihana Egle kävi hakemassa neidille tuon kuvissa näkyvän Hampton Rebublicin nallukan melkein heti paikalle saavuttuamme. Neiti teki nallen kanssa kovasti tuttavuutta jo paikan päällä ja nallesta onkin sittemmin muodostunut hänelle ihan hurjan tärkeä, hän tarkistaa nallen olinpaikan heti unilta herättyään ja jos nalle ei ole ollut reissussa mukana, kysyy hän heti "nanan" perään ovesta sisään päästyämme. Aika liikuttavaa.

Kiitos siis taas kivasta aamupäivästä Kappiksen ja Marsaanan väelle, näillä eväillä kesän jälkeen ovelle kolkuttava syksykään ei tunnu yhtään ankealta!

6 comments:

 1. Oooi, paljon sydämiä tuolle viimeiselle kuvalle. <3

  ReplyDelete
 2. Oi ihanuus mitkä kengät! Niin nätit! :)

  ReplyDelete
 3. Mitä kaikkea ihanaa tuolla näkyykään, mutta kiinnitin huomioni täysin kyllä tuohon suloiseen kettu?pipoon. Aivan ihana ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, pienet pipat on jotain niin liikuttavan suloista kyllä... <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)