-->

saaressa kesän ensimmäistä kertaa

Jun 18, 2014

Mä en tiedä toista yhtä ihanaa paikkaa, kuin meidän kesähuvila saaressa, meren ympäröimänä. Siellä mä olen viettänyt lapsuuden kesäni ihan vauvasta asti, kuten on mua ennen myös mun isäni. Ja siellä tulevat meidänkin pikkuiset viettämään kesänsä, ihan kuten äitinsä vaarinsakin ennen heitä. Saaressa mut valtaa aina sisäinen rauha, jota ei oikein muualla voi kokea, siinä paikassa on mulle jotain taianomaista - se edustaa mulle niin monia tärkeitä asioita ja muistoja, ettei sitä voi korvata mulle mikään.

Olinkin onnesta soikeana kun pääsimme piipahtamaan siellä ensimmäistä kertaa tänä kesänä hieman ennen synnytystä ja räpsin tottakai innoissani kuvia samoista vanhoista ja tutuista maisemista tännekin laitettavaksi. Kun kuvaa tuttua paikkaa, on haasteena löytää uusia kuvakulmia - helposti sitä jämähtää aina kuvaamaan niitä samoja nurkkia ja esineitä, vaikka mitäpä vikaa siinäkään on, jos nuo paikat ja tavarat ovat itselle rakkaita. Pidemmittä puheitta siis, tervetuloa saareen!


Purjelaiva on rahdattu Mauritiukselta asti!
Mamman pinkit pelakuut.Saaressa syödään aina hyvin - tällä kertaa miehen grillaamia makkaroita ja mamman herkullista pottusalaattia.

Saaressa pukeudutaan viimeisimmän muodin mukaan: Mr. Bean -paita veljen kaapista löytynyt, mallia yhdeksänkymmentäluku, eli vetää sisäänsä melkein kaksi normaalikokoista ihmistä tai yhden, jolla on valtava masu.

Keinuheppa ihastutti isompaa neitiä kovasti, kuten äitiänsäkin ennen häntä. 


En malta odottaa, että päästään saareen koko nelihenkisen perheemme voimin! Onko jollain paikalla erityisasema sydämissänne?

4 comments:

 1. Ai ihana mitä kuvia ja mikä paikka. Niin se on, että mökin kaikki vanhat astiatkin ovat ainutlaatuisia ja kauniita. Olen viettänyt kaikki lapsuuteni kesät Sipoossa meren rannalla, tosin mantereella. Rakastan jokaista pientäkin yksityiskohtaa, seinäkellon nakutusta, räsymattoja, Kaj Franckin vanhoja laseja, vanhoja Teema-astioita, kiikkutuolia ja valtavia ikkunoita joista aukeaa merimaisema. Ihanaa ja onnekasta. On tärkeää nyt aikuisenakin asua meren lähellä. <3

  ReplyDelete
 2. Näinhän tuo on, että joihinkin paikkoihin sitä vaan kiintyy toisia enemmän! <3 Mä olen myös aina asunut meren lähellä ja sillä onkin ihan erityinen merkitys mullekin. :)

  ReplyDelete
 3. Miten ihania kuvia! Varmasti on ihana paikka olla ♥
  Mulle tärkeä paikka on meidän mummola/koko itä-suomi, jossa suurin osa suvustamme asuu. Siellä sydän ja mieli lepää ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tuo on kyllä sellainen paikka, ettei toista ole! <3 No varmasti, muistojentäyteiset paikat kun ovat yleensä niitä tärkeimpiä. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)