-->

turkoosit kesäkynnet

Jun 8, 2014

Laiskamato pallomasu sai viimein taas lakattua kyntensä, edellisistä kerrasta onkin jo kulunut muutama viikko ja olen viihtynyt nakukynsillä, koska aikaa ja energiaa niiden laittamiseen ei ole ollut. Kun tutkailin lakkakokoelmaani sopivan sävyn löytämiseksi, en vain voinut ohittaa tätä Seppälän NAILS-merkin upeaa turkoosia, joka ihan kerjäsi päästä kynsiäni piristämään. Vähän taas himotti yhdistää tähän hilettä ja härpäkettä, mutta sain kuin sainkin hillittyä itseni ja tyydyin yksinkertaiseen - ja kyllä kannatti.Mua niin nauratti kun jopa mies kommentoi lakkausta positiiviseen sävyyn, oli kuulemma oikein kesäinen väri ja sain myös kiitosta härpäkkeiden poisjättämisestä, hän kun kuulemma inhoaa niitä. Mun mielestä on joka kerta yhtä liikuttavaa kun mieheltä irtoaa joku kommentti näihin mun akkainhömpötyksiin liittyen!

Nyt kun jaksaisin vielä taipua lakkaamaan varpaankynnet ennen synnytystä... Millä sävyillä te lakkaatte kyntenne kesäisin?

6 comments:

 1. Just nyt on vain ihan väritön lakka, sekin osittain kulunut. :D Mutta ahkerassa käytössä ollut nyt keltainen, musta, harmaa, peruspunainen, pinkki, vaaleanpunainen...... :) Varpaankynnet ovat mustat. :)

  ReplyDelete
 2. Mä tein varpaisiin sellaisen sinisävyisen liukuvärilakkauksen ja siitä tuli tosi hauska! :) Vitsit, kun tässä riittäisi vaan aikaa näiden lakkojen kanssa räpeltelyyn enemmänkin... :D

  ReplyDelete
 3. Onpa nätti sävy! Mulla oli pitkään sininen pannassa kynsilakoissa. En tiedä, mutta se ei vain tuntunut yhtään sopivalta mihinkään. Nyt sit taas himoitsen kaikkia sinisen sävyjä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla tais kanssa jossain vaiheessa olla sellainen fiilis, että siniset on ihan yök, mutta tämä vaihe on jo mennyt... :D Nyt en muulla malttaisi suurinpiirtein lakatakaan! ;) On niin kausijuttuja nämä kynsileikit. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)