-->

ACO FACE Sun Kissed Face Cream

Jul 26, 2014

Tästä upeasta tuotteesta oli pakko tulla huutelemaan teillekin, ennen kuin kesäkelit loppuvat - jos siis olette kiinnostuneet turvallisesta vaihtoehdosta rusketukselle, mutta silmäänne miellyttää kalpeaa naamaa enempi päivettynyt iho. Toki päivettävät tuotteet ovat kivoja talvellakin, jos haluaa taistella kalpakka talvi-ihoa vastaan järein asein.Blogin kautta saatu ACO FACE:n Sun Kissed Face Cream on yksinkertaisesti paras koskaan kokeilemani päivettävä kosteusvoide, syystä että se ei haise tunkkaiselle ja öklölle edes silloin, kun päivetyksen iholle tekevä DHA on alkanut tekememään taikojaan! Vallankumouksellista vallan tämä; olen nimittäin vuosien varrella kokeillut jos jonkin merkin ruskettavia voiteita, mutta ihan jokaikinen niistä ennen tätä on DHA:n vaikutuksen alkaessa ruvennut haiskahtamaan. Edes mieheni - joka sattuu vihaamaan ruskettavien voiteiden tuoksua - ei erotttanut minkäänlaista hajua naamallani eräs aamu, kysyessäni häneltä ovelasti että haistaako hän iholtani uuden kosteusvoiteen kivan tuoksun. Mainittakoon vielä tuotteen perustuoksun olevan hurmaavan raikas ja omenainen.

Eli pisteet siis tästä ihmeestä ACO:lle, olette voittanut minut puolellenne tällä hajuttomalla päivettävällä voiteella, joka myös toki antaa kasvoille mitä nätimmän päivetyksen, kun sitä muistaa laittaa vaikka aamuisin kosteusvoiteen sijaan kasvoille. Voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta sopii ainakin mulla myös tarvittaessa meikin alle kepeydessään, tosin nyt helteillä en ole paljon meikkiä käyttänytkään. Voiteessa on E-vitamiinia antioksidantin virkaa toimittamassa, sekä auringonkukka -ja canolaöljyä, jotka pehmittävät ihoa.

Tuotetta saa ostaa apteekeista ja hinta pyörii siinä reilun kymmenen euron paikkeilla. Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

8 comments:

 1. Tää on niin hyvä! Mulla on nyt käytössä Diorin huomattavasti kalliimpi puteli, mutta en lopputuloksessa kyllä huomaa juurikaan eroa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eiks ookin! Olin ihan varma ettei sellaista iiärrää olekaan, mikä ei haisisi karsealle... :D Hinta on myös varmana Dioria edukkaampi! :)

   Delete
 2. Täällä yksi kyseisen tuotteen fani lisää! Kumpa kaikki sävyttävät voiteet tuoksuisivat samalta. Paras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No todellakin! :) Suurin plussa tulee kuitenkin siitä yleisestä hajuttomuudesta. ;)

   Delete
 3. On muuten tarjouksessa justiinsa Kaisaniemen metriksen viereisessä apteekissa. Sieltä outlet-puolelta heräteostin tämän jokin aika sitten =)

  ReplyDelete
 4. Jaahas, tätä munkin olisi pitänyt saada. Eikai vieläkään ole liian myöhäistä? ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei oo, syksylläkin pitää olla päivettynyt hipiä. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)