-->

ACO:n kuorinnat

Jul 21, 2014

Sain jo jonkin aikaa sitten testiin ACO:n kuorintavoiteet sekä kasvoille että vartalolle, ja nyt lukuisten käyttökertojen jälkeen muistin vihdoinkin tarinoida niistä teillekin. ACO FACE Kuorintavoide ja ACO Sense & Care Summer Breeze Lilac blossom Body Scrub (kääk, mikä sanahirviö!) ovat mielestäni koostumukseltaan sitä parhainta A-luokkaa, mitä kuorintoihin tulee - itse nimittäin pidän eniten juuri pienirakeisista kuorinnoista, suurirakeiset kuorintavoiteet eivät kuori ihoa mielestäni yhtään niin tehokkaasti.

Molempien kuorintojen ihotuntuma on siis miellyttävä, tehokkaan kuoriva mutta silti pehmeä, Summer Breezen ollessa vartalolle tarkoitettuna kuitenkin ehkä inan kuorivamman tuntuinen, kuten olettaa saattaakin. Tuoksut ovat mukavan miedot, eikä Summer Breezen syreenintuoksu häiritse tuoksuherkkääkään nenää. Summer Breeze sisältää myös ihoa hoitavaa auringonkukkaöljyä.

ACO FACE Kuorintavoide on puolestaan hajusteeton, muttei kuitenkaan sairaalamaisen hajuinen, ja on muuten pakko todeta tuotteen olevan yksi parhaista kasvokuorinnoista mitä olen koskaan kokeillut. Tuotetta ei tarvitse pyöritellä iholle kuin herneen kokoinen määrä, sillä käsittelee helposti läpi koko kasvot, joten puteli on myös varsin riittoisa.

Etenkin kesällä on hyvä kiinnittää huomiota ihon kuorintaan, jos mielessä siintää täydellinen rusketus; myös purkkirusketusta hakeva hyötyy kuorinnasta ennen voiteen levitystä, jolloin iholta pyyhkiytyy pois kuollut solukko ja itsestäänruskettava voide levittyy iholle kauniimmin.

Molempien kuorintojen hinta pyörii noin vajaassa kymmenessä eurossa ja ACOn tuotteitahan saa ostaa apteekeista. Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

Onko teillä kokemusta tästä kaksikosta ja mikä on teidän suosikkikuorintavoiteenne?
 
Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

2 comments:

  1. Pitää varmaan korkata vihdoin tuo Summer Breeze, kun siitä tunnutaan tykkäävän. ;) Mun suosikki vartalokuorinnat tulee Blissilta ja Yves Rocherilta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, suosittelelen korkkaamista! :) Mullapa taitaakin olla yksi YR:n vartalokuorinta vielä avaamatta... Pitääkin napata se seuraavaksi testiin. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)