-->

Cloudcuckooland

Jul 2, 2014

Rakas ystäväni ja kuopukseni kaunis kummitäti Tuuli on vastikään perustanut uuden, upean muotiblogin ystävänsä Karoliinan kanssa ja mun oli ihan pakko vinkata asiasta teille. Cloudcuckooland on todella virkistävällä otteella tehty blogi, joka tarjoaa takuuvarmasti jotain uutta kaavoihinsa kangistuneeseen Blogistaniaan: päiväkirjamainen ote on täysin unohdettu, kun Tuuli stailaa upeat asut päälleen ja taitava kuvaaja Karkki antaa kameran laulaa. Kyseessä ei siis ole niin monesti jo nähdyt päivän asut, vaan nimenomaisesti blogia ajatellen kasatut kokonaisuudet, jolloin vain taivas ja Tuulin tyylitaju on rajana asuille!Menoon mahtuu mukaan myös inspispostauksia ja kauneusjuttuja, ymmärsin blogista löytyvän myös satunnaisen ruokapostauksenkin. Jos kahdesta ensimmäisestä postauksesta voi jotain päätellä, voin ainakin omasta puolestani sanoa blogista tulevan varmasti todella suositun, tällaista blogimaailmassa ei nimittäin olla ennen nähty. Toivotan siis Tuulin ja Karoliinan lämpimästi tervetulleeksi blogimaailman pyörteisiin ja jään innolla odottelemaan mitä kaikkea he meille tarjoilevat vastaisuudessa.
Käykääpä siis tekin kurkkaamassa Cloudcuckooland ja kertomassa, mitä olette uutukaisesta mieltä! Ja samalla haastan teidät kaikki blogin omistavat tyypit päivittämään lukulistansa ajan tasalle, itse olen nimittäin löytänyt suurimman osan omalla lukulistallani majailevista blogeista juurikin muiden blogien lukulistojen kautta - yleensä jos blogin lukijan tyyli miellyttää, miellyttävät myös hänen lukulistallaan olevat blogitkin. Osan mun lukulistallani olevista blogeista voit kurkata sivupalkistani, sekään ei tosin taida olla ihan ajan tasalla, mun pitänee siis itsekin osallistua omaan haasteeseeni...

Miten te olette löytäneet suosikkibloginne?

Postauksen kuvat: Karoliina /Cloudcuckooland

12 comments:

 1. Hei! Olisin tiedustellut, millä menetelmällä teit nuo isot kiharat? Ihanat! :) t. Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Anne. Kuvissa on siis ystäväni Tuuli, jonka blogista kuvat ovat. Käypä kysäisemässä heidän bloginsa kommenteissa asiaa, Tuuli sen varmasti sinulle kertoo! :) Postauksesta löytyy linkki heidän blogiinsa.

   Delete
 2. Kiitos vinkistä, hyvältä näytti blogiuutuus. Se on aivan totta, että sieltä sivupalkeista sitä suurimman osa kivoista blogeista löytää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollos hyvä, pitää vinkata muillekin hyvistä löydöistä! :) Näinhän se menee, joskus oikein selailen niitä läpi uuden luettavan toivossa. :D

   Delete
 3. Täytyypä käydä tsekkaamassa :)

  Omat blogisuosikit löytyvät miten milloinkin, mutta kyllä nuo lukulostat tosiaan vetoavat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käy ihmeessä, tykkäät taatusti! :) Mä kyllä hyödynnän sivupalkkeja tiuhaan.

   Delete
 4. Kiva blogi, kiitos vinkistä. Todella kauniita kuvia, tykkään tämmöisisä inspiroivista blogeista suuresti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vassokuu - hyvää puffaa mielellään! :) Sama juttu, on kiva katsella kauniita kuvia ja upeita asuja, vähän paeta arjesta välillä.

   Delete
 5. Juurikin toisten blogien lukilistoilta ja kommenttiboksien kautta on löytynyt monta omaa suosikkia. :)

  ReplyDelete
 6. Ooh, näyttääpä todella hyvältä jo heti alusta lähtien! Harvalla blogilla tuntuu olevan noin selkeä ja vahva linja jo alusta lähtien, tykkään! Tätä täytyy jäädä seuraamaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon ihan samaa mieltä, on tosi kiva seurata noin hyvin tehtyä settiä. :) Täällä ilmoittautuu toinen lukija!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)