-->

Valkoista ja farkkua

Jul 8, 2014

Viime viikon keskiviikkona oli taas pakko tilaisuus pukeutua vähän normipäivää siistimmin, kun otimme Tuulin kanssa suunnan kohti keskustaa ja paria pr-toimistoa. Haettuamme Canonin lainaan ja ihasteltuamme hetkisen showroomien antia hipsimme alennusmyyntien kautta Teatteriin salaatille.On muuten kovaa hommaa yrittää näyttää ihmiseltä tätä nykyä: haastetta pukeutumiseen tuovat jäljellä olevat raskauskilot ja imetys. Tuntuu siltä että jos sattuu löytämään kaapista jotain kivaa päällepantavaa, on vaate useimmiten täysin mahdoton imetystä ajatellen - etenkin julkisilla paikoilla. Uhmasin kuitenkin kohtaloa ja valitsin päälleni paidan, joka ei todellakaan ole se paras vaihtis maitobaarin kanssa, onneksi Teatterin vessasta löytyy mukava pieni sohva, jolle pääsin rauhassa istumaan ja hilaamaan paidan korviin, jotta kirppu sai syödäkseen. Onneksi nämä mammavaatteet ovat nykyisin siinä määrin kohtuullisen näköisiä, että niillä kehtaa oikein yhdistettynä hilpiä ulkona vielä laitokselta paluunkin jälkeen - ei kaikissa mammaoppaissa turhaan kehoiteta säästämään mammaretkuja myös synnytyksen jälkeiseen aikaan! Ja tuon kun nyt sanoin, niin sanonpa vielä senkin, etten malta odottaa aikaa, jolloin omat vaatteeni alkavat taas mahtua mukavasti päälle ja varsi hoikistua entisiin mittoihin.

Asukuvat kävimme napsimassa Haukilahden rannassa, missä miljöö oli tuona kauniina päivänä enemmän kuin kohdallaan, aurinko porotti täydeltä taivaalta ja rannassa kävi leppeä tuulenvire. Kiitos asukuvista siis Tuulille!


paita Mamalicious
bleiseri Calvin Klein
farkut H&M Mama
ballerinat H&M
aurinkolasit RayBan
kello ICE (saatu blogin kautta)
rannekoru Thomas Sabo
laukku Phillip Lim

8 comments:

 1. Toi laukku! <3 ihanaa nähdä se kuvissa ihan käytössä, ku oon miettiny hankkivani ton juurikin tossa värissä seuraavaksi. Mitä oot tykänny tosta laukusta, pakko kysästä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihana! Tykkään edelleen hurjasti ja valkkaan sen useasti mukaan silloin, kun en ole liikkeellä rattaiden kanssa. :D Laukku on tosin aika raskas kantaa tyhjänäkin, joten jos lastaa mukaansa paljon tavaraa, tulee siitä tosi raskas. Nahka on jämäkkää, mutta aran värin vuoksi siinä näkyy tosi helposti jäljet, joita valitettavasti tulee vaikka olenkin sen suojannut kunnon aineilla ennen käyttöön ottamista. :/ Muuten ihan täydellinen ja kaipa noissa saa käyttö näkyäkin! :)

   Delete
 2. Voi kun kaunis kokonaisuus. Tuo pusero on aivan ihana, eikä näytä kuule yhtään mammavaatteelta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitti! :) Paita on kyllä mainio, se pysynee kaapissa kyllä jatkossakin. :)

   Delete
 3. Nainen, sä oot vaan niin pirun tyylikäs ja kaunis ku mikä ♥♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voivoivoi sua Janet, kiitos ihanista sanoistasi! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)