-->

Lavasohva terassille

Jul 15, 2014

Olimme viime perjantaina kahvittelemassa porukalla ystäväperheen luona ja ihastelimme samalla heidän päivitettyä terassieleganssiaan, johon kuului aivan upea itsetehty lavasohva. Lavat olivat ymmärtääkseni ystävien ystävän perua ja ne on hiottu ja maalattu valkoisiksi. Päälle kun vielä heitettiin suuret pehmusteet, pari kaunista koristetyynyä ja tähtipeitto, on mitä kaunein auringonottonurkkaus valmis.Ai että, kyllä muakin nyt alkoi toden teolla himottamaan puuhata lavoista jotain omallekin pikku terdelle - tilaakin jopa olisi, kun olemme nostaneet pihan terassilla ennen olleen rottinkisohvan toisen vastaavan kaveriksi parvekkeelle... Ehkä ensi kesänä olisi aikaa uudistaa terassia?

Löytyykö teidän kotoota tai terasseilta lavakalusteita?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Mä näytin illalla miehelle vastaavanlaisia ja kommentti oli "mihis kaikki kalusteet, pitääkö ostaa isompi piha" vaikka meillä olisi kyllä tilaa. No, makoilen sitten tuolla Fatboy:ssa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, miehet ovat useasti hyvien ideoiden toteuttamisen tiellä... ;) Onneks sulla on sitten se FB. :)

   Delete
 2. Lavoista voi kyl tehdä vaikka mitä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vaan! :) Netti on pullollaan upeita idiksiä.

   Delete
 3. Oi kun kiva! Ihana idea. Olen lavoista pöytää harkinnut, vielä on harkinnan asteella, mutta houkutus on kyllä suuri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No teepä ihmeessä se pöytä, ei varmana olisi suuri projekti ja lopputulos on ihan salettiin hieno! :) P.S. kuvat blogiin sit!

   Delete
 4. Oihhhh!! Tuollaisen teen pikimmiten! Kiitos idean jakamisesta! :) Muutenkin ihana blogi sinulla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä kestä, kiva että löysit täältä inspistä! Ja kiitos myös kauniista sanoistasi. :)

   Delete
 5. Oivoivoi, ehkä ensikesänä löytyy. Kiitos vaan kun näytit tämän. Ihana!!! Jos siis ensikesänä saadaan rakennettua ne kaikki terassit mitä on suunniteltu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No vassokuu! :) Ensi kesää siis odotellessa... :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)