-->

Jeffrey Campbell Ticket - maailman päheimmät popot!

Jul 10, 2014

Viime sunnuntaina mulla kävi ihan huisi munkki Vermon kirppiksellä, löysin nimittäin mitä upeimmat nahkakengät ihan pilkkahintaan. Bongasin nämä Jeffrey Campbellin Ticketit haukankatseellani heti eräästä pöydästä ja rukoilin hiljaa mielessäni niiden olevan omaa kokoani. Sitten nappasin parin varovasti käteeni ja tadaa, kokolapussa seisoi kuin seisoikin numero 41. Voi onnea! En kuitenkaan nuolaissut vielä tuossa vaiheessa - yleensä jos kirppiksen alkutuntien jälkeen pöydässä on jäljellä jotain mahtavaa, tarkoittaa se hinnan olevan väistämättä korkea. Sovitin kenkiä jalkaani ja ne istuivat kuin hanska, tai kuten hyvän nahkakengän kuuluukin, just eikä melkein. Sitten uskaltauduin kysymään hintaa, ja meinasin tippua peelleni kun mukava myyjätyttönen tokaisi olevansa tyytyväinen kahteenkymppiin.
Hypin sisäisesti riemusta ja ilmoitin myyjälle että kaupat tuli. En melkein malta uskoa, että löysin nämä upeaakin upeammat niittiwiuwaut vaivaisella kahdellakympillä ja melkein uudenveroisessa kunnossa, kun kenkien alkuperäinen hinta hipoo käsittääkseni melkein sataaviittäkymppiä! Ainoa fiba on muutaman niitin puuttuminen, joka ei menoa haittaa, kukaan ei popoja katso niin läheltä, että vikaa huomaisi. Kai mä vaan sitten olen niin kertakaikkisen turhamainen, että kauniit kengät aiheuttavat mussa lähestulkoon rakastumista vastaavia tunteita... Mä olen vaan tuijotellut ja ihastellut kenkiä ostohetkestä asti, enkä jaksaisi odottaa syksyä, jolloin saan niittiwedget vihdoin jalkaani! Korkokin on sen verran maltillinen, että nämä päätyvät varmasti jalkaani myös arkena, ja koska lesti tuntuu ihan mainiolta, ennustan kengille pitkää ja onnellista taivalta yhdessä kanssani. Että sydän vaan ja silleen.Olen myös mennä tuhlannut pariin muuhunkin ihanaan asusteeseen, rättejä kun en aleista ole viitsinyt tällä hetkellä edes vilkuilla. Niistäkin näette varmasti lisää ainakin asukuvien muodossa lähiaikoina.

Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä tänä kesänä? Ja mites Jeffreyt, kuumaa vai kylmää?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

14 comments:

 1. Uuu mama, no noi on kyllä makeet!! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, oon täällä kotosalla sitten tepastellut jalat hiessä noilla pariin kertaan peilin edessä... :D Syksy saa tulla jo. ;)

   Delete
 2. Voi ihana mitkä popot! Niin kertakaikkisen suloiset että! Hyvä kun muistuti, pitää sinne Vermoon saada ahterini nyt raahattua joku päivä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, aika löydön tein! :) Mä varmaan suuntaan taas sunnuntaina vauvelin kanssa sinne, jos on auto käytössä. Ehkä törmätään sitten siellä? :)

   Delete
 3. Voi, kenkähullu melkein itkua tihrustaa noiden ihanuuksien edessä - loistolöytö!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Ihana että löytyy muitakin, jotka ymmärtävät tämän hulluuden... ;)

   Delete
 4. Aleostokset on kyllä olleet aika niukat, mutta ehkä vielä ehtii jos vaan sattuu joku jättipotti kohdalle :) Ja kengille peukku, tietenkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No varppina ehtii, oothan varmasti kolunnut kaikki nettikaupat jo läpi? ;) Täällä nousee ja molemmat peukut! :D

   Delete
  2. Joo, mutta Nelly ottaa niin aivoon etten tiedä tilaanko ainakaan sieltä enään mitään prkl :/

   Delete
 5. Ei jumpe, sulla kävi mäihä!!! :) Ihanat popottimet ♥ Jeffreyt tuntuu muutenkin hyviltä jaloissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvaa pimahdinko, kun sain nämä?! :D Ja joo, ovat kyllä vielä hyvät jalassakin. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)