-->

kivenmurikoita vai kristalleja?

Jul 24, 2014

Mut on vallannut tänä kesänä pienimuotoinen hippikuume ja sen tuloksena päädyin klikkaamaan kotiin muutaman upean kiviriipuksen, joita on tarkoitus roikottaa rennosti pitkän hopeisen ketjun päässä. Ensin ihastuin kirkkaaseen vuorikristalliin, jonka jälkeen koin tarpeelliseksi saada myös keltaisen sitriinin ja sähäkän vihreän fluoriitin kaulaani killumaan. Viehätyin erityisesti riipuksien rosoisesta ulkomuodosta, sekä niiden upeasta metalliin dipatusta reunasta, johon ketju pujotetaan.


Googlettelin huvikseni kivien uskotuista vaikutuksista ja löysin muun muassa seuraavaa tietoa: vuorikristalli luo kirkkautta, puhtautta ja valoa, pitää yllä ja luovuttaa energiaa. Fluoriitti taas on yhteydessä ihmismielen korkeimpiin toimintoihin, kuten älyyn ja muistiin ja se puhdistaa mieltä ja auraa epäpuhtauksilta ja suojaa kielteisiltä värähtelyiltä. Sitriiniä puolestaan pidetään menestyksen ja runsauden kivenä, sillä sen uskotaan tuovan kantajalleen tahdonvoimaa, itseluottamusta, onnea, realistista toiveikkuutta ja mielen selkeyttä.

Kuulostaa aika hyvältää, eikö? Mustahan tulee ihan voittamaton arjen sankari ja supermamma nämä killuttimet kaulassani... Pois alta, risut ja männynkävyt! Ei nyt ehkä ihan sentään kuitenkaan, mutta mulle riittää, että ovat kauniita katsoa.

Uskotteko te kivien voimiin vai meneekö teidän kirjoissa ihan höpöhöpö-osastolle? 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

6 comments:

 1. Mistä tilasit noita riipuksia? :) Muista välillä puhdistaa kivet kuun/auringonvalossa tai suolavedessä (kaikki kivet eivät tätä kestä) .. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tilasin riipukset eBaysta. Hihi, oikeastiko? Lataako puhdistus niiden taikavoimat uudelleen? ;) Kiitti vinkistä!

   Delete
 2. Hei kiitos! Mä aloitankin heti ebayn selailun :) No siis joo, ne kerää niin paljon energiaa itseensä, niin ne täytyy välillä puhdistaa myös. :) Ja nimenomaan ne "taikavoimat" latautuu uudelleen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eipä kestä, valikoima on muuten ihan huikea, sieltä löydät varmasti haluamasi. Hauska kuulla näitä taikavoimajuttuja, ehkä sitä puoliksi niihin uskoo itsekin... ;) Onnea metsästykseen! :)

   Delete
 3. Heii millä hakusanalla, tai kuka näiden ihanuuksien myyjä on? :)) -Jenni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Jenni! Koklaapa hakea vaikka "rough pendant bead", niin löytyy. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)