-->

korulippaan uudet asukit

Jul 11, 2014

Olen kierrellyt kirppiksiä tiuhaan kuopuksen syntymän jälkeen - neiti kun viihtyy Manducassaan hurjan hyvin - ja mukaani on tarttunut aikamoinen määrä helyjä. Minkä sitä harakka itselleen mahtaa... Aloitettuani tekemään koruja itse neljä vuotta sitten en ostanut mitään muita koruja varmaan kolmeen vuoteen, mutta nyt olen taas alkanut sortumaan, mutta vain kirppiksellä. Mulla ei edelleenkään kantti kestä maksaa ketjuliikkeiden killuttimista maltaita, kun oma paja pursuaa materiaaleja pilvin pimein. Kirppikseltä tarttuu useasti mukaan myös koruja, joita mulla ei ole tarkoituskaan käyttää sellaisenaan, vaan jotka päätyvät silputtavaksi pajan puolelle, joko uusiksi koruiksi, tai pelkiksi osiksi.

Tämän kauniin rannekorun purin osiin ja korvasin kuluneet osat uusilla ja muutin ilmettä hieman muutenkin.


Ennen vihaamani siemenhelmet ovat alkaneet viime aikoina viehättää kovasti - tosin vain tarkoin reunaehdoin.Kauniit, mutta samalla rokit kynsikorvikset tuovat takuulla maustetta vähän klassisempaan lookiin!


Siron strassikaulakorun ajattelin yhdistää parin muun statementin kanssa, vähän runsaamman lopputuloksen luomiseksi.

Kuten kuvista huomaa, ostamani korut ovat olleet viime aikoina kaikki samanhenkisiä; patinoitunutta ja kirkasta hopeaa, sekä neutraaleja sävyjä. Jokainen koruista on mun mielestä aivan ihana ja moni näistä onkin jo päässyt käyttöön asti. Ja mikä parasta, kuvien korujen yhteenlaskettu hinta oli kahdeksan euroa ja kaksikymmentä senttiä.

Ainoa ongelma tässä hommassa on säilytystilan vähyys...  Olenkin alkanut haaveilla tämän tai tämän tyyppisestä säilytysjärjestelmästä koruilleni. Mistähän ne tilat tuollaiselle hökötykselle järkättäisiin?!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)