-->

Medik8 peeling -hoidossa Haikossa

Jul 17, 2014

Yhteistyössä: Medik 8

Kirjoittelin alkuvuodesta juttua blogiin mielenkiintoisesta kosmetiikkatuttavuudesta, Medik8-sarjasta, johon pääsin tutustumaan sen Suomen lanseerauksen yhteydessä Haikon kartanossa. Meille lanseeraukseen kutsutuille tarjoutui myös ihana mahdollisuus päästä kokeilemaan yhtä Medik8-sarjan hoitoa Haikon kylpylään, vapaavalintainen hoito tuli valita sarjan hoitoluettelosta. Mä kiinnostuin heti kemiallisesta kuorinnasta kasvoille, eli tarkemmin sanottuna Medik 8 Peeling - hoidosta.Kevyet kemialliset kuorinnat ovat mulle tuttuja ainoastaan kotipuolesta, eli olen itse kokeillut kotona tehtävää kevyttä glykolihappokuorintaa. Kemialliset kuorinnat noin yleensäkin kiinnostavat mua kovasti ja luulen että talven tullen ja auringon painuessa taas mailleen otan kokeiluun vähän tujumpaa salisyylihappoa, joka kuorii ihon pintaa todella tehokkaasti.

Kemiallisissa kuorinnoissa tulee huomioida ihon jälkihoito huolellisesti, iho on hoidon jälkeen erityisen altis auringonsäteille ja se tulisikin suojata hyvin, jottei iholle pääse syntymään pigmenttimuutoksia. Iho on myös kuorivan hoidon jälkeen todella vastaanottavainen tehoaineille, joten muutama päivä hoidon jälkeen kannatta hölvätä iholle kaikki mahdolliset tehoseerumit ja keijupölyuutteet, jotta hoidosta saa kaiken mahdollisen tehon irti.
Hoito itsessään oli rentouttava kokemus, kuorinta ei kirvellyt kasvoilla laisinkaan, mutta oma ihoni onkin aika tottunut erilaisiin käsittelyihin. Tottumattomammalla saattaisi kuulemma kosmetologin mukaan tuntua kirvelyä kasvoilla etenkin siinä vaiheessa, kun kuorinta poistetaan kasvoilta ja ihon ph neutraloidaan siihen tarkoitetulla aineella. Paras osa hoitoa oli ehdottomasti kuorinnan jälkeen iholle levitetty naamio, jonka vaikutusajan puitteissa sain käsihieronnan. Ai että, kyllä siinä hetkeksi unohtuivat kakkavaipat ja silmäpussit, kun makoilin lokoisasti hoitolaverilla maski kasvoillani, kosmetologin hieroessa käsiäni ja panhuilujen soidessa taustalla. Sanoisinko että arjen luksusta parhaimmillaan!

Hoidon tuloksista sen verran, että kyllä muuten tuntui ja näkyi: iho näytti melkein meikatulta heti hoidon päälle, niin hehkuvaksi hoito sen teki. Otsan ilmerypyt lähestulkoon hävisivät käsittelyn jäljiltä, tosin kun en ole marmorista tehty, palasivat ne omiin uomiinsa varsin pian. Olen ennenkin huomannut itse kemiallisia kuorintoja kotona kokeiltuani niiden tehon; ne saavat ihon hehkumaan jollain maagisella tavalla ja ihon pinnasta tulee selkeästi kimmoisampi. Sain myös minua hoitaneelta kosmetologilta vaikka mitä mielenkiintoisia vinkkejä, eli taas on mielessä ainakin muutama uusi kikka ja tuote, mitä pitää päästä testailemaan!

Löytyykö teiltä kokemusta kemiallisista kuorinnoista? Kuulisin tosi mielelläni kokemuksistanne kommenttien puolella, myös kaikki loistovinkit aiheeseen liittyen luetaan suurella mielenkiinnolla läpi!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

2 comments:

  1. Mulle on oma kosmetologini tehnyt pari kertaa kemiallisen kuorinnan ja kyllä se vaan on niin, että iho hehkuu sen jälkeen upeasti. Tykkään siis itse ainakin semmoisen pari kertaa vuodessa itselleni kustantaa, etnekin ns. sesongin vaihtuessa. Ai että teki viime syksynä hyvää, samoin taas keväällä kun lämpeni kelit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, kemialliset kuorinnat on aivan mielettömiä hoitoja! :) On se vaan niin luksusta, kun pääsee toisen käsiin hemmoteltavaksi, aijai. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)