-->

mustaa ja hopeaa - inspistä syyskeleille

Jul 14, 2014

Onko tosi väärin fiilistellä jo tulevaa syksyä? Löysin nimittäin Vermon kirppikseltä eilen ihan mielettömän upean tunikapituisen neuleen, jonka kangaspinta on ikäänkuin kuorrutettu hopeamaalilla - Henksulla on ainakin ollut vastaavantyylistä neuletta joskus myynnissä - ja rupesin heti kuvittelemaan asua sen ympärille.

Neuleen sisäpinta on jotain unelmanpehmeää materiaalia ja se on päällä aivan ihana. Tummenevia iltoja varten yhdistäisin neuleen tiukkoihin mustiin pillifarkkuihin tai vaikka paksumpiin mustiin leggareihin, sekä uusiin Jeffrey Campbellin popottimiini. Balenciagan City-laukku on mieletön herkku ja saman merkin niittiranneke rouheapintaisilla jättiniiteillä ja piparkakkuleikkauksella on hurjan makea. Jottei asu jäisi liian yksiulotteiseksi, pitäisi sen kanssa maalata punahuulet- ja kynnet.


black and silver
Kollaasi: Polyvore
Loppukaneetiksi harmittelen vielä eilisen matsin lopputulosta, hiton Saksa kun meni voittamaan oman suosikkini Argentiinan! Oikein sapettaa, kun valvoin kerrankin rehvakkaasti matsia katsellen ja suosikkini voittoa toivoen ja sitten kävi noin - höh. Olin lukioaikana vaihdossa Argentiinassa ja olisin todella suonut maailmanmestaruuden "toiselle kotimaalleni", no ehkä sitten neljän vuoden päästä...

Katsoitteko te kisoja ollenkaan ja kuka oli suosikkinne?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

4 comments:

 1. Oi kiva kollaasi, tykkään! Ei ole yhtään väärin fiilistellä syksyä, teen samaa.

  Ja mitä matsiin tulee, minä olin sen toisen kannalla, joten hyvin vähillä yöunilla vaan hymyssäsuin offisissa tällä hetkellä. Eihän se toki alkuperäinen suosikki ollut, mutta sanoin jo ennen kisoja, että Eurooppalainen joukkue kun voittaa niin bileet pidän. No pyjamabileethän ne oli kotona kokislasin kanssa, mutta kuitenkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei munkaan mielestä! :D No sun suosikilla kävi sit munkki, mutta eipä tätä kovin kauaa jaksa masistella, neljän vuoden päästä sit uudelleen. :)

   Delete
 2. Joooooo, ja Argentiina oli munkin suosikki. Hitsi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Traagisesti päättyi sit meidän suosikin tie! :( Hei palaan treffeihin pian via FB. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)