-->

myydään vintage RayBan -lasit!

Jul 16, 2014

Vinkkaan ensin teille ennen Huutikseen laittamista, josko joukostanne löytyisi uusi omistaja supermakeille vintage-Reiskoille. Kyseessä on siis tämän linkin takaa löytyvä pokamalli 1990-luvulta, jonka ominaisuuksiin kuuluvat nyky-Reiskojen linssejä huomattavasti laadukkaammat polarisoidut Chromax-linssit, jotka tehostavat kontrasteja upeasti. Lasit ovat peräisin aikakaudelta, jolloin RayBanin mallit valmistettiin vielä Jenkkilässä Bausch & Lombilla, eikä Italiassa, kuten nykyään. Eli lasien laatu on huomattavasti parempi, kuin nykymallien kyseiseltä merkiltä. Lasien mallilla ei ole erillistä nimeä. Edellä mainitun linkin takaa löydät myös tarkemmat tiedot laseista.Myynnissä olevat pokat ovat mieheni isän perua, mutta malli on ohimoilta ja sankojen takaa melkoisen kapea, joten harmiksemme pokat eivät oikein istu kellekään perhepiiristämme, minkä vuoksi ne ovatkin jääneet tosi vähälle käytölle. EDIT/ Kuten jo Jonnalle vastailinkin kommenttien puolella, lasit ovat varmasti ihan sopivat suurimmalle osalle naisista; itselläni vain sattuu olemaan kulmikkaat kasvot, joten kasvojen yläosa on suhteessa leveämpi kuin useammilla, joten lasit puristavat minulla siksi ohimoilta. Muut laseja kokeilleet olivatkin miehiä, joiden kasvot ovat tietysti naisten naamoja leveämmät! Linssit ovat täysin naarmuttomat ja kauppaan kuuluu mukaan RayBanin lasikotelo.

Oma porukkamme on ilmeisen suuripäistä, joten ei auta kun etsiä makeille Reiskoille uusi, siropäisempi omistaja!

Hintapyyntö: 120 euroa + postarit (tai nouto). Yhteydenotot: homeatlastblog (at) gmail.com

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

4 comments:

 1. Jos mulla ei olisi isoa päätä, niin harkitsisin vakavasti. Upeat lasit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt korjaan vähän noita tekstin tietoja, eli lasit eivät ole normaalikasvoiselle naiselle varmastikaan lainkaan tiukat, meidän porukassa sattuu vaan olemaan sellaiset kasvojen mallit monella, että pään yläosa on ohimojen kohdalta leveämpi, kuin kasvot alhaalta. Mulla on esim. aika kulmikas kasvojenmuoto, joten kasvojen yläosa on normaalinaista leveämpi.

   Mä luulen että olisivat sulle ihan passelit. Voidaanhan me törmätä jossain, jos tahdot kokeilla laseja tai tulla vaikka meillä käymään testaamaan nämä ja kaffelle? :)

   Delete
 2. Onko jo myyty?
  -Krista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Krista! Vielä ovat vapaana, laita meiliä jos kiinnostuit. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)