-->

NEW IN: konjakkinen nahkabiker

Jul 19, 2014

Vermo on kyllä ollut viime aikoina oikea aarreaitta mulle, viime sunnuntaina kiikutin parin muun löydön ohella kotiin tämän makean keinonahkarotsin mitä siisteimmässä konjakin sävyssä. Mallikin on päälläni ihan just eikä melkein, joten voin taas fiilistellä tulevaa syksyä onnellisena uudesta löydöstäni.Vastustan periaatteessa keinonahkaisia takkeja ja asusteita, mutta sallin itselleni tämän ostoksen syystä että en viitsi satsata montaa sataa euroa aitonahkaiseen takkiin, koska kroppani ei ole vielä omassa koossaan raskauden jäljiltä. Nahkarotsia olen kuitenkin himotellut niin pitkään, että käyköön tämä nyt sitten väliaikaisesta suosikista, kunnes paluu omiin nahkoihini on tapahtunut ja pääsen vihdoin metsästämään sitä unelmieni aitonahkaista rotsia. Unelmissani siintää tällaisen konjakkisen yksilön lisäksi myös musta takki, ja takit voisivat mielellään olla malleiltaan hieman erilaiset, jotta molemmille riittäisi käyttöä.

Kuuluuko nahkatakki teidän vaatekaappinne kulmakiviin ja jos kuuluu, mistä olette löytäneet sen oman täydellisen takkinne?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

6 comments:

 1. Kiva löytö! Minulla on kaksin kappalein nahkatakkeja. Kumpikin samasta liikkeestä Lontoosta, toinen on liki 10 vuotta vanha ja toinen ostettu viime elokuussa. Vähän hankalan matkan päässä hakea tuosta kaupasta, myönnän kyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks! :) Aijai, no onneks sulla on niitä kaksi, ettei tartte heti varailla lentoja uuden ostamista varten... :D

   Delete
 2. Kuuluu! Tai no keinonahkainen se munkin on. Löysin omani New Yorkerilta ja tykkään siitä kuin hullu puurosta. Kuvasta päätellen samansävyinen kuin siun löytösi, eli huippuväri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi väri on kyllä upea mustakin, on jo päässyt käyttöönkin asti! Harmi vaan, että alkaa jo olla hartioista skidisti liian suuri... :(

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)