-->

Ash shoes

Aug 18, 2014

Olen kai ennenkin törmännyt tähän mielettömän upeita kenkiä valmistavaan italialaismerkkiin nimeltä Ash, mutta vasta nyt, surffatessani ympäri internettejä niiden täydellisten niittiprätkäbuutsien perässä tajusin miten kertakaikkisen kuolattavia merkin popot ovatkaan. Kuolaa valuu tälläkin hetkellä näppikselle, kun haaveilen kuvan upeuksista!


Ykkösenä mielessä ovat nuo Terror-nimiset, kulutetuilla niiteillä varustetut biker buutsit, mutta huolisin kyllä ilomielin kaappiini myös muut kuvan parit. Naisellinen ja seksikkään rouhea Julie-malli viehättää myös tiukan ja virtaviivaisen muotoilunsa vuoksi, hopeiset vetskarit kengän sivuilla ovat upeat ja terävä kärki ihanan karu. Hyviä mustia kiilakorkolenksuja olen etsinyt jo hyvän tovin niitä oikeita kuitenkaan vielä löytämättä, mutta nähtyäni nämä Ashin Bowiet, saattaa etsintäni olla päättynyt. Mokkapinta on ihanan rento ja korkoa on tarpeeksi, mutta juuri sen verran, että noilla köpistelisi menemään myös arkena.

Terrorit lähtisivät varmaankin tilaukseen ihan hetinyt, mutta kun mun kokoni sattuu olemaan loppu joka puolelta, kääk. Just niin mun tuuria, että kun vihdoin löydän ne oikeat, ei kokoani ole saatavilla hitto soikoon! En kuitenkaan vielä luovuta, josko jostain löytyisi vielä yksi mulle tarkoitettu pari...

Aika rokkihenkisillä syyskenkähaaveilla täällä siis mennään, onko teillä jotain kenkähankintoja mielessä tulevaa syksyä ajatellen?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Nou hätä. Syksy on vasta tuloillaan, joten bootseja löytyy varmasti vielä jostain.. ;) Kaivoin tänään omat niittibikerini kaapista, vaikka kuinka ahdistaa ajatus syksystä ja viileistä tuulista, niin eikai tässä itkut auta. Vaikka rakastaa nahkatakkeja, ei ne sadekelit tai tuulet ja tuiskut silti jaksa houkuttaa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No aika heikoilta kyllä näyttää, kun toi Terror on vanha malli... :( Löysin yhden mestan, josta koko löytyi, mutta eivät toimita Suomeen... :((

   Delete
 2. Mulla on kenkähaave aina mielessä :D

  Mut tässolis sulle haaste: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2014/08/syksyn-trendit-moodboardissa.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, sama täällä, ja myös laukkuhaave... :D Hei kiitti, käyn kurkkamassa! :)

   Delete
 3. Jee, mun ei tarttekaan tänä syksynä etsiä uusia popottomia, mä kun ostin ne viimeksi messuilta. En ole vielä edes ehtinyt käyttää. Täältä voit vilkaista :http://my-fantazya.blogspot.fi/2014/04/messuhirmu.html Löytyy siis vähän sieltä alempaa :) Kuva ei kyllä anna niille täyttä oikeutta. Pitää ottaa paremmat vielä :)

  ReplyDelete
 4. Dodi, sähän olit viksu! :D Todella kauniit nuo sun buutsit myös. <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)