-->

Pompomit nimijuhliin

Aug 19, 2014

Tilasin - mistäs muualtakaan - eBaysta tulevan lauantain nimijuhlia silmällä pitäen suloisia silkkipaperipompomeja kolmessa eri värissä, ja sain houkuteltua mammani mukaan askartelutalkoisiin tänään tyttöjen nukkuessa päikkäreitään. Olen ihaillut näitä suloisia pompuloita monessa blogissa, Pinterestistä puhumattakaan ja päätin jo neidin synnytyksen jälkeen, että seuraavissa juhlissamme ripustan niitä tarjoilupöydän päälle siimaan roikkumaan. Nämä tilaamani pompomit ovat niin sanottuja puolivalmiita versioita, eli meidän ei tarvinnut tehdä muuta kuin sitoa pompomin keskelle siima ja avata nuo lehdet. Suht helppoa ja nopeaa hommaa tämä olikin, kunhan puuhaan saa ensin vähän näppituntumaa.

Olen suunnitellut täydentäväni koristearsenaalia vielä sirolla kristallinauhalla, jota ripustan vielä pompomien lisäksi siimaan roikkumaan. Tilanne on tosin hieman kriittinen kristallinauhan osalta, se ei ole vielä tullut postissa minulle asti, joten jännityksellä odotan ehtiikö se luokseni lauantaiksi!
Värivalintani kohdistui neutraaleihin perusväreihin valkoiseen ja harmaaseen, joita piristämään valkkasin vielä suloista pastellista korallinpunaista. En ole koskaan ollut mikään suuri pinkin tai vaaleanpunaisen ystävä, joten tuo korallipunainen on oiva valinta pikkuneidin juhlaan myös minun silmään. Ai että, odotan jo ihan innolla tulevaa lauantaita, onpa ihanaa juhlia kuopusta ystävien ja perheen kesken. Otan sitten varmasti tarkemmat kuvat vielä valmiista koristeluista, kunhan niin pitkälle ehditään.

Pompomit ovat myös siitä käteviä, että ne voi säästää helposti seuraavia juhlia varten, kunhan vaan keksii jostain tarpeeksi väljän tilan niiden säilytystä varten. Itse ajattelin ripustaa myös osan niistä tyttöjen huoneen kattoon killumaan, odottamaan seuraavia juhlia, jotka taitavatkin sitten olla nuo esikoisen kaksivuotiskemut - hui, miten aika lentääkään!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. millä hakusanoilla tilasit nuo pompomit??? Tosi kivat nimittäin!!!! Mietin myös sellaista viirinauhaa, löytyisköhän ebaysta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeile vaikka "paper flower" tai "paper ball" hauilla! Viirinauhaa saa Etsysta varmaankin. :)

   Delete
 2. Vinkkinä voin kertoa, että se pom-pomien avaaminen on se työläin vaihe eli alusta asti itse tekeminen ei vie paljon enemmän aikaa kuin puolivalmiit :) Tosi nätit värit!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskon kyllä, mutta pienikin aikasäästö on kallis asia mulle! :D Tykkään kanssa hurjasti väreistä. :)

   Delete
 3. Vitsit, tuollaisia tahtoo tääkin. On kyllä niin kivoja koristeita juhliin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ovat tosi kauniita! Vähän vaivaa joutuu näkemään niiden eteen, mutta se kannatti. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)