-->

lilac smokey part II

Aug 16, 2014

Tämä viikko on jostain syystä ollut aika kosmetiikka-ja meikkipainotteinen, toivottavasti ette pane pahaksenne, materiaalia ja inspistä on riittänyt ihan hurjasti näistä aiheista kirjoittamiseen!

Postilaatikkooni on putoillut viime aikoina yksi jos toinenkin mielenkiintoinen meikkiuutuus, joten onhan niitä tietysti pitänyt päästä testailemaan. Ja kun sitä glamouria on paikoittain ollut aika harvassa tässä kakkavaippa-painoitteisessa kätiäitiarjessani, päätin tarttua siveltimiin sitten ihan arki-iltana ja vetäistä naamalle oikein kunnon sotamaalit!

Mua puhutteli erityisesti luomilla näkyvä Joe Blascon syysuutuus sävyssä Jazzy Grape, johon yhdistin ihan perinteistä kullanhohdetta luomen sisänurkkiin. Rajasin luomen kevyesti Yves Rocherilta testiin tulleella Creamy Kohlilla, joka osoittautui varsin mainioksi löydöksi, siitä huolimatta että mulla oli epäilykseni tuotteen toimivuudesta sen pakkauksen vuoksi. Rajauskynä on nimittäin pakattu verrattain erikoisesti huulipunamaiseen, auki kierrettävään hylsyyn ja pelkäsin kolmiomaisesti kärkeä kohden kapenevan kynän napsahtavan poikki helposti, mutta se tuntuikin käytössä melko jämäkältä - hyvä niin.

Meikin tein käyttäen näitä monella taholla jo hehkutettuja ecoToolsin uutuussiveltimiä, jotka ovat parin käyttökerran jälkeen nousseet munkin suosikeiksi. Ne ovat kädessä todella napakoita ja sivellinosansa pehmoisia luomea vasten. Luomivärin levitys ja häivyttäminen sujuu tällä duolla kuin leikki! Lisäsin valoa meikkiin Joe Blascon Highlight-klassikkoa käyttäen ja totesin tämänkin tuotteen varsin toimivaksi - sen kermainen koostumus asettui iholle helposti ja jätti jälkeensä ihanan luonnollista hehkua kulmaluulle, amorinkaaren tienoille ja nenän sillalle.


Ja jälleen kerran totesin liilan käyvän todella kauniisti ruskeiden silmien pariksi, on se vaan jännä ettei sitä kuitenkaan tule valituksi luomille kovinkaan usein... Osaisikohan sitä vanha koira oppia vielä uusia temppuja tulevan talven pikkujoulukautta ajatellen?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistalla ja Facebookissa.

8 comments:

 1. Kaunis meikki! Violetti on nätti silmämeikki väri, käytin sitä monta vuotta, melkein pelkästään sitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Dahlia! Mä tykkään siitä myös periaatteessa, mutta tuntuu että se on jotenkin liian näyttävä tai jotain... :D Tälleen kokeiluna menee, mutta harvoin laitan oikeasti sitä silmiini. :)

   Delete
 2. Ai, että miten ihana meikki ja tottakai rouva myös! <3 Niin kuin sanoit, sopii ihan tosi hyvin tuo liila ruskeiden silmien pariksi. Pitää yhdelle ruskeasilmäiselle kaverilleni ehdottaa, että kokeilee joskus tuollaista liilaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Karkki! :) Juu, kyllä tuo natsaa nappisilmiin mainiosti, mutta menee myös vihreiden kanssa kauniisti. Vinkkaahan ihmeessä kaverillesi! :)

   Delete
 3. Ah Jazzy grape on upee!! :) Ja nyt mua harmittaa että mun kuvaustaidot ja olosuhteet on niin onnettomat etten saa mitään hehkua kuviin koskaan. YHYYY!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, jatsigreippi on aika hullun hieno sävy kyllä! :) Höpöhöpö, kivojahan sun kuvat on. :D

   Delete
 4. Wauvau vau!!! Kaunis upea sinä ja niin upea meikki♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, muru. Meikki on tosi perus, mutta värit niin kivat, että toimii simppelimpikin. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)